USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Затримали лучанина, який обкрадав вишки мобільного зв'язку

19 Жовтня 2016 11:01
Поліція оперативно знайшла злодія, який обкрадав вишки мобільного зв'язку на Волині.

У селищі Луків Турійського та Ниці Старовижівського районів злодій вночі викрав із базових станції мобільного зв’язку акумуляторні батареї. Поліцейські протягом доби встановили особу крадія й відкрили кримінальні провадження.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Так, учора, 18 жовтня, до Турійського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в ніч на 10 жовтня невідомий чоловік обікрав базову станцію мобільного оператора в селі Луків. Злодій викрав 4 акумулятори. Поліція в той же день знайшла зловмисника. Ним виявився 30-річний житель обласного центру.

Як з’ясувалось, в ніч на 13 жовтня спритник обікрав також і базову станцію мобільного оператора в селі Ниці Старовижівського району. Злодій забрав дві акумуляторні батареї та один вогнегасник.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за частино 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадію загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нещодавно поліція затримала лучанина, який викрав 12 акумуляторних батарей із вишки мобільного оператора в Маневицькому районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus