USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Затримали терористів, які з блокпостів збивали українські вертольоти

2 Травня 2014 13:50
На Донеччині затримали чотирьох осіб з блокпосту сепаратистів, звідки орієнтовно здійснили постріли з ПЗРК по вертольотах Збройних Сил України, інформує УНІАН.

Сьогодні, 2 травня, в результаті проведення заходів в рамках антитерористичної операції на блокпосту сепаратистів у районі Слов’янська затримано чотирьох осіб, які можуть бути причетні до здійснення пострілів з ПЗРК по вертольотах армійської авіації Збройних Сил України.

Про це повідомляє Міноборони на своїй сторінці у Facebook.

Із затриманими відповідно до чинного законодавства проводять необхідні заходи представники відповідних силових структур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 2 Травня 2014 14:03
Що за брєд?! Збили і чекали коли їх схоплять?:) Ну це взагалі... А от коли дійсно ці "спецпризначенці" потрібні - то їх днем з огнем шукати будуть і ніякої ефективності, а тут відразу такі дії? Не треба людей дурити і штучно робити "героїв"! Відразу йде викід інформації які всі ці "дії" класні, а через пару днів виявляється, що все і не так було!
Українець до Анонім Показати IP 2 Травня 2014 14:09
коментар було видалено
)) Показати IP 2 Травня 2014 14:10
давно так треба було зробити зі всіма блокпостами! Слава Україні!
БМД Показати IP 2 Травня 2014 15:44
А де прямі докази - тубуси від ПЗРК? Кого хоче обманути УНІАН який належить Коломойському і як і 1+1 постійно бреше? Ну хіба що читача який у тому не тямить!:)
БМП до БМД Показати IP 2 Травня 2014 18:08
А ти таскав би з собою вже непотрібну трубу?
петро Показати IP 2 Травня 2014 18:31
Я собі не міг навіть уявити,що тут так багато симпатиків ''русотуристотерористо''. Треба брати приклад з Президента Росіі Володимира Володимировича Путіна -''в аэропорту-в аэропорту,в сортире,значит в сортире их замочим,все,вопрос решен окончательно''-це він про терористів. Треба украінцям вчитись у ''сусіда'' мочити терористів. І мочити,щоб зразу навзнак. Тюрми ж переповнені бандлом після Майдану, а чужих годувати народ не захоче. От і потрібно''русотуристотерористо'' в кізяк мочити. Слава Украіні. Шахтарям Слава.
ааа Показати IP 2 Травня 2014 21:00
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus