USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затримали вбивцю чоловіка, знайденого у Володимирі-Волинському. ВІДЕО

12 Серпня 2016 11:55
Упродовж доби поліцейські Володимир-Волинського відділення поліції встановили обставини події та затримали підозрюваного у вбивстві 49-річного волинянина.

Учора, 11 серпня, близько 16 години в місті Володимирі-Волинському в сквері неподалік приміщення Володимир-Волинського історичного музею виявили тіло чоловіка. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом ГУНП та відділу поліції.

Поліцейські встановили особу чоловіка. Ним виявився 46-річний місцевий житель, раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю. Під час огляду на тілі чоловіка виявлено ознаки насильницької смерті.

Упродовж доби поліцейські встановили обставини події та затримали підозрюваного у вбивстві 49-річного волинянина. До слова, чоловік раніше судимий за майновий злочин.

Як з’ясувалось, інцидент трапився 11 серпня близько 15:45 години у сквері неподалік історичного музею. Потерпілий та 49-річний місцевий мешканець розпивали алкогольні напої. Між ними виникла суперечка, яка переросла у конфлікт, в ході якого кривдник наніс удар скляною пляшкою в ділянку голови потерпілого та декілька ударів кулаками рук і ногами в обличчя. Від отриманих травм, чоловік помер на місці події.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі зловмисника затримано в порядку статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відео видання БУГ:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!!! Показати IP 12 Серпня 2016 12:24
це що,норма? випивати серед дня спиртні напої, а де поліція? жееееесть
фантомас Показати IP 12 Серпня 2016 14:20
Володимирські бомжі біля музею культурно проводять вільний від роботи час !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus