USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затвердили логотип до 590-річчя з'їзду монархів у Луцьку

13 Лютого 2019 16:46
Для впізнаваності та популяризації заходів у рамках відзначення 590-ї річниці з'їзду європейських монархів у Луцьку затвердили офіційно розроблений з цієї нагоди логотип.

Про це йшлося під час зустрічі організаційного комітету з відзначення 590-ї річниці з'їзду монархів, яка відбулася 13 лютого в приміщенні Музею історії Луцького братства.

Першим до присутніх звернувся секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

«Передусім хочу подякувати за ті заходи, які вже розпочалися в нашому місті з відзначення 590-річчя з'їзду монархів, навіть не стільки з відзначення, скільки з привернення уваги. Ми лише почали робити перші кроки і вже сьогодні маємо підтримку від газети «День», багатьох інших загальноукраїнських засобів масової інформації. І ця подія привертає увагу до Луцька, Волині загалом багатьох українців», – сказав Григорій Пустовіт і додав, що така увага до відзначення з’їзду свідчить про те, що перші кроки місто робить у правильному напрямку.
Також він звернув увагу на те, що події в рамках відзначення 590-ї річниці з'їзду монархів працюватимуть на результат, аби зробити майбутнє 600-річчя з’їзду знаковою датою для всієї України.

Директорка управління туризму та промоції міста Луцька Катерина Теліпська зазначила, що про 590-ту річницю з'їзду європейських монархів почали говорити не тільки в Україні, а й за кордоном.

«Після того, як ми розпочали просвітницький проект про з'їзд європейських монархів на базі Центру туристичної інформації та послуг міста Луцька, до нас уже звертаються люди з інших міст, які хочуть приїхати та щось розповісти в рамках цієї теми, тобто є багато зацікавлених людей», – сказала вона.
Катерина Теліпська відзначила, що для Луцька з'їзд європейських монархів є брендоутворювальним. «Для того, аби про з'їзд європейських монархів говорили, легко та швидко його впізнавали, потрібен свій фірмовий знак, свій логотип. Місія з розробки логотипу була покладена на наше управління туризму та промоції. Ми допрацювали розроблений ще п’ять років тому логотип, який взяли за основу, і зробили брендбук», – повідомила вона.
Невдовзі логотип у вільному доступі розмістять на сайті Луцької міської ради та сторінці управління. Його зможуть використовувати всі інституції, які долучатимуться до організації заходів у рамках відзначення річниці з’їзду.

Члени оргкомітету з незначними зауваженнями затвердили розроблений логотип.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
учасниця Показати IP 13 Лютого 2019 18:02
а ще була лекція, якої журналіст не почув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus