USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завдяки хет-трику Кожанова «Волинь» на виїзді перемогла конкурента за вихід до Прем’єр ліги

12 Квітня 2019 21:01
Луцька «Волинь» завдяки феєричній грі Дениса Кожанова, який зробив хет-трик та віддав гольову передачу, перемогла на виїзді одного з конкурентів за вихід до Прем’єр ліги київський ФК «Оболонь-Бровар» – 2:4.

Матч 22 туру Першої ліги чемпіонату України з футболу відбувся 12 квітня.

У минулому турі «Волинь» зіграла в бойову нічию з лідером Першої ліги СК «Дінпро-1»–1:1. Сьогоднішній матч для волинян проти «Оболоні» теж мав бути не менш принциповим, адже обидві команди прагнуть підвищитися у класі. «Бровари» займали третє місце з 41 очком, натомість «Волинь» розмістилася на шостій позиції та мала в активі 34 очки.

Вже на 8 хвилині футболісти «Оболоні» заробили небезпечний стандарт поблизу штрафного «Волині» - Євген Шевченко пробив вище воріт Когута.

На 12 хвилині шанс відкрити рахунок у матчі мав Денис Кожанов, однак не поцілив у ворота після спринту з власної половини поля. Через дві хвилини у «Волині» пробивав Волошинович, втім його удар був заблокований захисниками. Ще один момент для взяття воріт мав Горопевшек, але після кутового влучив у голкіпера господарів Федоріва.

Відзначимо, що у ці хвилини лучани більше контролювали м’яч та створювали загрозу воротам «Оболоні», що й вилилося у гол на 16 хвилині: Кожанов прострілив на Бартуловича, а той з кількох метрів розстріляв голкіпера киян.

Волиняни прагнули збільшити рахунок – з дальньої дистанції пробивали Хагназарі, Сімінін та Кожанов, однак їхні удари не несли особливої небезпеки для воріт «Оболоні».

За 35 хвилин першого тайму «Оболонь» фактично не створила жодної небезпеки біля воріт «хрестоносців». Проте на 39 хвилині у штрафному «Волині» виникла пожежа, під час якої Когут невпевнено зіграв на виході, подарувавши м’яч киянам, за яких відзначився Семенко, поціливши у незахищений кут воріт лучан – 1:1. Саме з таким рахунком і завершився перший тайм

Другу половину зустрічі активніше розпочали волиняни, зокрема зі штрафного пробивав Кожанов, але не зміг влучити у рамку воріт «броварів». Натомість «Оболонь» відповіла ударом Гуськова – Когут забрав «кулястого» до рук. Також в «броварів» пробивав Артем Ковбаса.

Натомість на 64 хвилині «Волинь» розвинула атаку, під час якої Карпенко прострілив на Кожанова, який забив свій десятий гол у чемпіонаті, заштовхавши м’яч у ворота – 1:2.

На 70 хвилині тренерський штаб лучан вирішив освіжити напад, випустивши на поле Дмитра Козьбана замість автора гольової передачі у другому взяті воріт Ігоря Карпенка.

Футболісти оболоні подали два підряд кутових, однак вони не створили особливої небезпеки для захисту лучан. Втім, на 74 хвилині Сергій Островський, який нещодавно вийшов на поле, все-таки зрівняв рахунок у матчі, скориставшись невдалою грою захисників «хрестоносців» – 2:2.

Однак нічийний рахунок протримався недовго: на 78 хвилині Климець пробивав з-за меж штрафного та поцілив у руку комусь з футболістів «Оболоні», який був у власному штрафному – суддя вказав на одинадцятиметрову позначку. До «точки» підійшов Кожанов, який оформив дубль у сьогоднішньому матчі, реалізувавши пенальті – 2:3.

А на 84 хвилині, вийшовши сам-на-сам з Федорівським, Кожанов оформив хет-трик – 2:4.

Таким чином, «Волинь» перемогла одного з прямих конкурентів за вихід до Прем’єр ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 15 Квітня 2019 11:31
вийдіть вже на нормальний рівень, а не соваєтесь в болоті якомусь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus