USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Завідувача кафедри луцького вузу судять через хабар

3 Травня 2019 19:22
У Луцькому міськрайонному суді розглядається справа про підозру у вчиненні службового злочину. На лаві підсудних опинився завідувач кафедри військової підготовки Павло Турсумуратов. Йому інкримінують отримання неправомірної вигоди, інформує "Під прицілом".

26 липня 2018 року у місті Луцьку завідувача військової кафедри ЛНТУ Павла Турсумуратова затримали на отриманні хабара у розмірі 200 доларів США від студента за вирішення питання щодо позитивної здачі іспиту. У Луцькому міськрайонному суді Волинської області його захисник Сергій Полячук спростовує обвинувачення, яке інкримінують його підзахисному. Зокрема, вважає що заявник навмисно перекрутив обставини, що відбувалися того дня.

Павло Турсумуратов своєї вини не визнає, а обвинувачення вважає безпідставними та надуманими. Враховуючи ці обставини Сергій Полярчук подав до суду клопотання про визнання не дійсними, одних з основних доказів по справі, матеріалів негласних слідчих розшукових дій. Сторона державного обвинувачення попросила перенести судове засідання у зв’язку з необхідністю ознайомитись з клопотанням захисника підсудного.

«Я би хотів отримати підписане клопотання та долучити його до матеріалів свого наглядового провадження і подати суду письмове заперечення, щодо викладених обставин в цьому клопотанні, тому прошу оголосити перерву, надати таку можливість стороні обвинувачення надати свої письмові заперечення, щодо цього клопотання», – каже Богдан Гончар, прокурор.

Нагадаємо, Павлу Турсумуратову інкримінують ч.1 ст.368ККУ, тобто одержання неправомірної вигоди службовою особою. Йому загрожує штраф або обмеження волі без права обіймати певні посади протягом трьох років.

Детальніше у сюжеті ТРК «Аверс»:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пропоную Показати IP 3 Травня 2019 21:20
Несудити а призначити приміром начальником кафедри НУОУ імені Черняховського
Прохожий. Показати IP 3 Травня 2019 21:41
Чого завідувачем кафедри? Начальником факультету як мінімум....
боб Показати IP 4 Травня 2019 01:35
запитайте про солдат, які загинули у Львівській області на День Незалежності із - за вини цього вояки.
Марійка до боб Показати IP 5 Травня 2019 10:35
А ну, розімнику, розкажи про тих хлопців? Ціваво послухати.
До Марійки від 51 Показати IP 6 Травня 2019 18:47
Загинули строковики в Золочеві 24 серпня під час копаня піску
А1623 Показати IP 13 Вересня 2021 21:05
Відмажеться не вперше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus