USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завтра 70% мешканців Луцька можуть залишитись без води

18 Лютого 2018 17:36
КП «Луцькводоканал» інформує споживачів, що у понеділок, 19 лютого можливі перебої у постачанні холодної та гарячої води.

Як інформують у прес-службі «Луцькводоканалу», це є наслідком відключення об’єктів підприємства від електропостачання.

Про здійснення такого відключення йдеться у листі Луцької міської філії ПрАТ «Волиньобленерго» від 12.02.18р. №17/8-27, що суперечить абзацу 18 ст. 6 ЗУ «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», де введено пряму заборону на відключення об'єктів питного водопостачання та централізованого водовідведення від системи енерго-, газо-, теплопостачання як об'єктів життєзабезпечення і стратегічного значення.

Наслідком відключення електроустановок КП «Луцькводоканал» (зокрема, Дубнівського водозабору) буде виникнення загрозливої санітарно-епідемічної ситуації, що призведе до порушення прав та охоронюваних законом інтересів територіальної громади міста Луцька (без постачання холодної та гарячої води залишаться 70% відсотків мешканців м. Луцька, медичні установи – поліклініки №1 та №2, Волинська обласна дитяча лікарня, Луцька міська та Луцька районна лікарні, ряд дошкільних та шкільних навчальних закладів, інші об’єкти життєзабезпечення нашого міста).

Враховуючи зношеність магістральних та внутрішньо-квартальних трубопроводів, введення їх в нормальний режим роботи після проведення відключення Дубнівського водозабору, призведе до виникнення значної кількості аварійних ситуацій та, як наслідок,– погіршення якості послуг з водопостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
До зустрічі у суді Показати IP 18 Лютого 2018 19:02
- за безпідставно завижені зарплати керівного складу (паскудний менеджмент не оплачується як топ); - паскудні ремонтні роботи (совкова традиція); - завищені тарифи, що буцімто бракує на зарплати; - хитрож*п*\сть у сповіщенні у неділю пізно у вечері про проблеми, що трапляться за 7 годин до надзвичайної ситуації (екологічного масштабу).
121 Показати IP 18 Лютого 2018 19:59
Це б*я шо?
543 до 121 Показати IP 18 Лютого 2018 23:20
треба тарифи ще підняти, щось розговорилися дуже ...
Обурена Показати IP 18 Лютого 2018 20:11
А що робити звичайним споживачам?Подавати в суд?Адже це суперечить Конституції?Шановні керівники міста,може,звернень увагу?
Лучанка Показати IP 18 Лютого 2018 20:34
Я, справно плачу за воду, у мене діти. Питання: як мені бути без води????????????????Все уе ПРЯМЕ порушення законодавства. І НІХТО не має права відключити воду лучанам. Якщо раптом таке станеться, що через відключення світла не буде води у всьому місті, то під суд піде багато можновладців, в тому числі і місцевої еліти. І, повірте, лучани цей суд не те. що виграють. Тим, хто посміє лишити місто без води вона вилізе всіма іншими місцями.
Лучанин до Лучанка Показати IP 18 Лютого 2018 21:36
Ви до кого звертаєтеся, до якого суду, де ви його тут візьмете? Так, це пряме порушення всіх норм і законів, але кого це хвилює останнім часом. І як Ви взагалі собі це уявляєте? Подасте заяву до суду і якщо її приймуть будете сидіти без води та чекати поки суд прийме рішення. Якщо рішення буде в Вашу користь, то звернетеся з заявою в іншу інстанцію, наприклад в виконавчу службу, щоб прийняли міри для подачі води і знову будете чекати. А скільки Ви здатні чекати? В нас на то є міська влада, в якої в підпорядкуванні є Луцькводоканал. Відповідно влада повинна чітко знати чому виникла заборгованість. Якщо це пряма вина керівників, то вжити заходів звільненням керівників з спрямуванням до прокуратури, проплатою певної суми, укладання додаткових угод і т.п., якщо ж держава не додала з бюджету коштів за субсидії чи щось подібне, то відправити термінове звернення до уряду щоб ті вже самі виходили на ДП «Енергоринок» для вирішення питань з Волиньобленерго. Це так має бути, а от що є насправді завтра побачимо.
Іван Показати IP 18 Лютого 2018 20:51
От шкода,що тим лучанам ще й повітря не можна виключити,тоді одним махом позбулися б ...Можновладці,майте совість!!!!!!Вмирати всім і вам теж,тому ...подумайте про пекло...
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2018 21:37
Насамперед, нехай автор цієї публікацій назветься і скаже на підставі чого він розмістив таку інформацію. Друге: Що за форма інформації КП Луцькводоканалу - то є якесь розпорядження, наказ чи то якась перестраховка з ціллю відмазати себе. Третє: Покажіть рівень розрахунків лучан за послуги, а він такий, що дає нам право на отримання їх в повному обсязі. Четверте: Покажіть розмір своїх зарплат і рівень розрахунків з Волиньобленерго , алгоритм формування тарифів. Ми розберемося. І останнє: Лучани вже чітко побачили, що управління недолуге, менеджмент г*вняний і коли при відсутності цього ще й відсутня совість, мораль - то ми лучани вам м"ягко кажучи підказуємо - ідіть не&єр по доброму, а то по самих низьких тарифах спустимо вас у вашу ж каналізацію. А міська рада, як писав великий класик, чого не задається питанням "Што дєлать" ?
До міської влади Показати IP 18 Лютого 2018 22:01
Хлопці,просніться,і НЕГАЙНО візьміть ситуацію під контроль.Вода має бути і містяни не мають відчути на собі наслідків чиєїсь фінансової недбалості.Питання має бути вирішена першочергово,інакше -просто жах.Подумати лишень,жах
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2018 22:34
Геть охреніли..
Анонім Показати IP 19 Лютого 2018 00:40
Провокації. Або провокативні дії.
Йопрст Показати IP 19 Лютого 2018 01:12
Галімий развод-паніку розводять у місті.
Anonymous Показати IP 19 Лютого 2018 01:51
Так ото замість шурувати немитими на роботу завтра, збираємось, як відключать таки, під водокАНАЛ і обленерго, покажемо, як може виглядати річниця майдану - по іншому до теї мерзоти не дійде, тільки тарифи підвищувати вміють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus