USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Завтра у Луцьку «Волинь» зіграє з «Прикарпаттям»

9 Серпня 2019 21:28
Важкий початок чемпіонату для «Волині» продовжується, цього разу протистоянням проти «Прикарпаття». Матч «Волинь» – «Прикарпаття» відбудеться 10 серпня на стадіоні «Авангард» о 19.00. Пряму трансляцію вестиме телеканал "Аверс", інформує пресслужба лучан.

Підопічні Андрія Тлумака нарешті повертаються до рідних стін – щоправда, матч на «Авангарді» відбудеться за порожніх трибун. Утім, перша перемога сезону зараз «Хрестоносцям» потрібна як повітря, а фани команди все ж організовують перегляд матчу неподалік стадіону – тож їхню підтримку гравці нашої команди повинні протягом матчу чути й відчувати.

Повертається до технічної зони «Волині» Андрій Тлумак, а на поле може вийти Сергій Сімінін. І головний тренер, і капітан команди відбули дискваліфікації та повертаються до справи. Є надія, що й Тарас Михалик, Олександр Климець та Андрій Стрижеус залікували свої пошкодження та зможуть допомогти тренерському штабу з варіативністю у виборі складу на наступний матч. Хоч і з пенальті, але уже «відчув запах крові» Денис Кожанов – пам’ятаємо, який вклад у гру команди може дати найкращий гравець Першої ліги минулого сезону. В будь-якому випадку, на звітний поєдинок волиняни налаштовуються, як на останній бій.

«Прикарпаття» посеред тижня отримало технічну перемогу над «Авангардом» (сам матч тоді закінчився бойовою нічиєю – 2:2) через участь у матчі гравця, не вписаного у протокол. Тож тепер саме команда Володимира Ковалюка – лідер чемпіонату в Першій лізі. Команда зберегла свою ідентичність, збираючи лише футболістів свого краю, тож в плані зіграності може дати фору будь-якому супернику по дивізіону. Своєрідний клас івано-франківський клуб продемонстрував у сусідському протистоянні із «Минаєм» у першому турі – тоді «Прикарпаття» здобуло переконливу перемогу – 3:0. Тож і в Луцьку гості волітимуть розжитися як мінімум набраними очками та поїхати додому зі щитом.

VERSUS

Нинішнє «Прикарпаття» не має відношення до команд з ідентичною назвою, які змагалися у чемпіонатах України та СРСР раніше, тож два матчі попереднього сезону між «Волинню» та суперниками є єдиними у їхній історії протистоянь. Обидва з них виграла наша команда. Особливо важким був домашній поєдинок – єдиний гол з пенальті тоді забив Кожанов (1:0). А от на виїзді «Хрестоносці» зіграли потужний перший тайм і поїхали додому з переконливим успіхом – 3:1 (з нинішніх гравців нашого клубу тоді забивали Сіаваш Хагназарі та Младен Бартулович).

АРБІТРИ

У якості головного матч обслуговуватиме арбітр з Києва – Клим Заброда. Асистенти арбітра – Володимир Дорошенко (Житомир) та Микола Близнюк (Харків). Резервний арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Андрій Валенко (Львів).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Рік заснування: 2016

Кольори клубу: зелено-жовті

Офіційний сайт клубу: https://fc.if.ua/

Головний тренер: Володимир Ковалюк

Поточне місце в таблиці Першої ліги: 1 (2 матчі, 2 перемоги, різниця голів 6:0, 6 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus