USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Завтра в Мар’янівській громаді прощатимуться з Героєм Якимом Киричуком

8 Листопада 2023 18:25
9 листопада орієнтовно об 11:00 на роздоріжжі вулиць Соборної та Незалежності у Мар’янівці зустрічатимуть загиблого 29-річного Героя Киричука Якима Васильовича.

Про це повідомили в Мар’янівській селищній раді.

Кортеж з тілом Героя їхатиме через центр селища (вулиця Соборна) до домівки загиблого у Мар’янівці на вулиці Богдана Хмельницького.

Похорон відбудеться в цього ж дня після прощання із загиблим удома.

Траурна процесія прямуватиме від дому загиблого Героя до храму святих апостолів Петра та Павла смт Мар'янівка. Поховають захисника на місцевому кладовищі.

«Просимо жителів смт Мар'янівка, сіл Цегів, Борочиче, та інших населених пунктів громади гідно вшанувати Героя. Висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять та слава Захиснику України!» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus