USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Збірна України обіграла Мальту у відборі на Євро-2024

19 Червня 2023 21:04
Національна збірна України з футболу здобула другу перемогу у кваліфікації чемпіонату Європи-2024.

У своєму третьому матчі відбіркової групи С підопічні Сергія Реброва обіграли суперників з Мальти – 1:0, передає Укрінформ.

Віктор Циганков відкрив рахунок з 11-метрової позначки на 72-й хвилині.

На нейтральній арені «Антон Малатинські» у Трнаві (Словаччина) Андрій Ярмоленко на 52-й хвилині не реалізував пенальті, поціливши у поперечину воріт.

В іншій сьогоднішній зустрічі квартету збірна Англії на «Олд Траффорд» у Манчестері приймає команду Північної Македонії.

У наступному поєдинку, що відбудеться 9 вересня, українці прийматимуть англійців.

Турнірне становище: Англія – 9 очок (після 3-х ігор), Україна – 6 (3), Італія – 3 (2), Північна Македонія – 3 (2), Мальта – 0 (4).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучани Показати IP 19 Червня 2023 22:36
Це ганебна , безбарвна гра команди, не дивлячись на перемогу 1:0. Реброва тут нема чого винити, набирає команду гравців які є, інших нема. Реалізація гольових моментів жахлива. Багато технічного браку при передачі пасу партнерам. А хвалебний Ярмоленко взагалі здивував, коли не забив пенальті. Одним словом Мальта виглядала навіть краще за збірну України в грі. До матчу зі збірною Англії нашим треба дуже серйозно підготовитись. Я вважаю що Ребров знає що робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus