USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Збірна України у складі з волинянином вийшла до 1/4 чемпіонату Європи з баскетболу 3x3

7 Вересня 2019 09:57
Збірна України U-18 подолала груповий етап та вийшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи з баскетболу 3x3, який відбувається у Грузії. До слова, за українську збірну виступає волинянин Володимир Шевчук.

Матчі групового етапу відбулися 6 вересня.

Так, у першому матчі Ізраїль одразу ж захопив перевагу дальніми влучаннями та зберіг її до кінця гри. Тож перший матч збірна України програла з рахунком – 21:15.

У наступному матчі наші баскетболісти мали помірятися силою з Бельгією. Тут сценарій для збірної України був протилежним попередньому матчу – вони відразу ж захопили перевагу та вже не віддали її до завершення гри – 21:10.

Тож збірна України на чолі з тренером Володимиром Журжієм, який також тренує «Старий Луцьк», та волинянином Володимиром Шевчуком вийшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи, де зіграє з Сербією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus