USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Збірна Волині виборола командне золото у Мінську

12 Листопада 2019 08:15
У Мінську, 8-9 листопада, відбувався міжнародний турнір із рукопашного бою пам’яті Дмитра Гвішіані. Юніорська збірна команда Волині вже знаних бійців із клубів «Рубіж», «Воїн» та «Прайд» показала високий результат.

Про це повідомляє на офіційній сторінці клубу «Рубіж».

Так, удруге поспіль волинські юніори здобувають командне золото на міжнародному турнірі з рукопашного бою.

Осібно таблиця нагород має такий вигляд : «Воїни» Богдан Лабудяк, Іван Пасич, Станіслав Святченко – 1 місце, Дмитро Петрушко («Прайд») та Андрій Місюк («Воїн») – 2 місце, Іван Дячук («Рубіж»), Олександр Дацюк («Рубіж») – 3 місце.

Та на цьому переможна хода бійців не завершилася. У новому амплуа, точніше – новій віковій групі виступили вихованці СК «Воїн» Іван Пасич та Андрій Місюк. Хлопці вибороли перше та друге місця серед дорослих.

Тренери: Андрі1 Зінчук, Дмитро Василенко («ВОЇН»), Олександр Кулаков («ПРАЙД») та Сергій Гузов («РУБІЖ»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus