USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Збірна України з футболу впевнено перемогла Ізраїль. ВІДЕО

15 Серпня 2013 08:46
У товариській зустрічі з футбольною збірною Ізраїлю українці здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0. Наші хлопці впродовж двох таймів, не зважаючи на сильний дощ, впевнено контролювали гру та тиснули на гостей до кінця матчу. Це останній товариський матч перед кваліфікаційними поєдинками до ЧС-2014, - інформує Zaxid.net.

Футбол розпочався з хвилини мовчання в пам’ять про Руслана Волчанського – старшого адміністратора збірної України, який пішов з життя кілька днів тому.
У Києві дощило, та це не завадило нашим футболістам у першому таймі показати активну гру. І на 29 хвилині після швидкої атаки та вдалої розпасовки Руслан Ротань зробив рахунок 1:0 на користь українців.

У другому таймі дощ посилився, на полі з’явились великі калюжі. Але наші футболісти впевнено контролювали м’яч та ще більше посилили тиск на ізраїльські ворота. На 71 хвилині Євген Селезньов у штрафному майданчику гостей отримав відмінну передачу від Едмара і поклав м’яч у кут воріт. Рахунок став 2:0.

Нагадаємо, що збірна України зіграє тільки один матч на «Арені Львів».

ЧИТАТИ ЩЕ: МОЛОДІЖКА УКРАЇНИ РОЗГРОМИЛА ГРЕКІВ
Додамо, що 6 червня у ключовому поєдинку відбору до ЧС-2014 збірна України розгромила команду Чорногорії з рахунком 4:0. Зараз наша команда перебуває на третьому місці в групі H, поступаючись Чорногорії та Англії. В активі українців одинадцять очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus