USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Збірна України з футболу залишилася без тренера: хто може замінити Петракова

12 Січня 2023 19:18
Олександр Петраков залишив посаду головного тренера збірної України з футболу. Причому фахівець залишив не лише посаду, а й повністю пішов з УАФ.

Про це повідомляє пресслужба Української Асоціації футболу.

Керівництво асоціації подякувало Петракову за виконану роботу: «УАФ щиро вдячна Олександру Петракову та його тренерському штабу за високий професіоналізм та незабутні перемоги на посаді головного тренера національної команди. Водночас унікальні досягнення Олександра Васильовича разом з юнацькими збірними України зі світовим чемпіонством команди U-20 назавжди золотими літерами вписані в історію українського футболу.

Бажаємо Олександрові Васильовичу успіхів у подальшій кар’єрі, нових перемог та яскравих звершень».

У свою чергу, Олександр Петраков подякував УАФ за надану можливість очолити й працювати з національною командою: «Для мене цей період життя назавжди залишиться теплим спогадом у серці. Хочу подякувати гравцям національної команди та тренерсько-адміністративному штабу за те, що упродовж півтора року ми були єдиним цілим, згуртованим і натхненним ідеєю захисту інтересів України на футбольному полі й поза ним. Ми прагнули досягти найбільшого й подарувати Україні радість перемог у найважчий період новітньої історії держави. Також щиро вдячний усьому колективу Української асоціації футболу за багаторічну співпрацю та президенту УАФ Андрію Павелку за довіру. Дякуємо нашим найкращим у світі уболівальникам за те, що палко й щиро підтримували й вірили в нас! Я залишаюся найпалкішим уболівальником збірної України! Слава Україні!»

Нагадаємо, що Петраков очолив збірну 18 серпня 2021 року. З того часу під керівництвом 65-річного тренера команда провела 15 матчів (6 перемог, 7 нічиїх та 2 поразки, різниця забитих і пропущених м’ячів 23:13). На чолі з Петраковим українці не змогли кваліфікуватися на ЧС-2022 та вийти у дивізіон А Ліги націй.

Очікується, що новим головним тренером збірної України може стати Сергій Ребров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus