USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

«Збірники» луцької «Волині» зіграли за свої національні команди

16 Червня 2015 09:54
Троє «збірників» луцької «Волині» зіграли за свої національні команди. Про це інформують у прес-службі клубу.

Збірна Грузії із Сандро Кобахідзе тримала іспит поляками у Варшаві на «Стадіоні Народовому». Команда Цхададзе дуже вміло оборонялася впродовж всього поєдинку, а Кобахідзе прагнув організувати контрвипади грузинів. «Посипалися» кавказці ближче до кінця матчу. Спочатку їх вибив з колії ефектний гол Міліка, надломило влучання в хрестовину на 84 хвилині, а «добив» хет-трик Левандовського за 4 хвилини – з 89 по 90+3 хв. Кобахідзе пробув на полі 76 хвилин.

Майкл Бабатунде разом із Нігерією стартував у черговому відборі Кубка африканських націй. У домашньому матчі із Чадом «суперорли» Стівена Кеші не мали проблем – 2:0. «Баба» провів на полі 60 хвилин. До речі, перед матчем вболівальники підтримали його оригінальним банером (на фото). У підписі йдеться про те, що раніше фани не вірили у можливість Бабатунде гідно грати в збірній, а тепер визнають свою помилку…

А от Ерік Бікфалві у відбірковому матчі ЧЄ-2016 Північна Ірландія – Румунія на полі не з’явився, хоч потрапив у заявку-18. Румуни відстояли нічию в Белфасті і продовжують лідирувати у своїй групі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus