USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Збила дитину і врізалася в дерево: подробиці ДТП у Луцьку

8 Серпня 2018 07:00
Хлопчик, який потрапив під колеса у Луцьку, перебуває у реанімації.

Нагадаємо, 7 серпня водійка за кермом Volkswagen Golf врізалася у дерево.

Як стало відомо згодом, автомобіль рухався вулицею Стрілецькою, коли під колеса несподівано вискочив хлопчик.

Зі слів очевидців, дитина розважалася тим, що бігала вулицею. У той же час на узбіччі була припаркована вантажівка.

Жінка не помітила хлопчика за вантажівкою і збила дитину, яка перебігала дорогу. В останню мить водійка намагалася уникнути зіткнення і врізалася в дерево.

Як повідомили очевидці, хлопчика госпіталізували до реанімації, у нього черепно-мозкова травма, перелом ребра, забої та садна. До слова, він з багатодітної сім'ї, батьки зловживають алкоголем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Віктор Показати IP 8 Серпня 2018 07:19
Якби водійка не перевищувала швидкісний режим, хлопчика б не зацепила!! І те що врізалась в дерево, підтвердження вини водійки. Просто гальмувати потрібно, і швидкість в населеному пункті 50км.за годину.
Ахаха до Віктор Показати IP 8 Серпня 2018 08:40
Сідай, 5! Такий розумний, шо капець
Анонім до Віктор Показати IP 8 Серпня 2018 09:36
Якби батьки слідкували за своїми дітьми або принаймні пояснили що таке дорога, то всі були б живіздорові. А тепер ті алкаши людині авто відшкодують???
Анонім до Анонім Показати IP 8 Серпня 2018 09:52
Експертиза визначить швидкість і ...все стане на свої місця. На Стрілецькій НЕОБХІДНОставити паркан ,як на Перемоги.
Анонім до Анонім Показати IP 8 Серпня 2018 10:16
Ну ти і ск*тина,дитину збили,а ти пишеш про якусь жестянку,ти нелюд,ти ...слів немає щоб сказати хто ти!!!!
123 Показати IP 8 Серпня 2018 10:09
А на інших вулицях, що, не треба.??? В нас якось так, через жопу. Зібють пару пішоходів - покладуть лежачого поліцая, або паркан поставлять. А відразу зробити та нахіба воно треба...
Лучанка Показати IP 8 Серпня 2018 10:48
Тут немає вини нікого окрім батьків диини, які не пояснили дитині, де можна гратися, а де ні, з двох причин - або обмеженість або пофігізм. "дитина розважалася тим, що бігала вулицею". Це взагалі нормально звучить? Можна скільки завгодно звунувачувати водіїв, але вони не змушують вибігати вас під колеса. І просто до слова - якби не ця водій, то хтось інший і немає значання чи порушувалась швидкість. Змалку вчити диину правил поводження, пояснювати, що таке небезпека, смерть і навіть звідки справді беруться діти, а не ліпити їм якісь дурацькі казки і все буде добре.
Юрій Показати IP 8 Серпня 2018 11:49
Зі слів очевидців, (дітей які у той день гралися на Стрілецькій, а діти не дорослі, вони на емоціях в перші хвилини скажуть як було насправді), проходив поруч та чув ситуація була така. Стояла вантажівка, їхала скажімо так "винуватиця аварії", і хлопчик вискочив з-за вантажівки, і його збила машина, яка потім врізалася у дерево. На якій би ти швидкості не їхав, ти фізично не мав би можливості уникнути аварії. Вина пробачте мені тільки батьків, які не пояснили хлопчику, що не можна бігати та гратися на дорозі. А тих хлопців стояло на дорозі близько десяти. Шкода хлопчика, що по дурості батьків попав під машину. Ну і неприємно для водійки - зараз буде доказувати що вона не верблюд.
Лікарь Показати IP 8 Серпня 2018 18:03
Так водійка "буха" була, її потім завезли на перевірку, показало 1.2проміл
Житель вул.Стрілецьк Показати IP 8 Серпня 2018 18:51
Рух вантажних авто вул. Стрілецькою заборонено. Це не заважає заїзджати фурам на шиномонтаж який знаходиться на даній вулиці. Також місцеві жителі просто паркують "свої" ВАНТАЖНІ авто на узбіччі переночувати, а коли немає роботи то і днювати. З розваг для дітей по вул Стрілецькій (вигляд з фото) є два гинделикі. Біля гуртожитку мила пані (власниця магазину Залізякі) самовільно насипала грунту насаджала дерев і в закінченні обгородила все це залізним парканом, забравши левову частку двору вищевказаного гуртожитку. Живе вона поруч і там також гарно прихопила (загородила) частину території. Особисто бачив як вона регулярно сварилась з дітьми які катаються з схилів двору на санчатах. А у другому закладі гарно влаштовані лавочкі, де баткі можуть розпивати різні напої спокійно покурити, а діти можуть побігати по дорозі. Водіям бути уважнішими за кермом і регістратор у кожну машину. (Дорожнє покриття на даній вулиці не настільки хороше щоб перевищуватишвидкість).
Вольво Показати IP 9 Серпня 2018 09:58
Почерк євро блях... буха за кермом. Лечу не знаю куди. Звичка на кпп при переїзді кордону залишилась мабуть. І машина євроблях стандарт. І мозгів нуль. як і у всіх євробляхарів лузерів.
Лучанин до Вольво Показати IP 9 Серпня 2018 11:13
Ну ти і одноклітинна істота. Прямо ну все в тебе житті є тільки євробляхи поперек горла і стали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus