USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Збирався форсувати Західний Буг: прикордонники вп'яте спіймали волинянина, який хотів утекти за кордон

19 Травня 2023 22:12
Учора під час патрулювання українсько-польського кордону прикордонний наряд відділу «Рівне» помітив на контрольно-слідовій смузі доріжку слідів однієї особи. Прикордонники відразу ж розпочали пошук ймовірного правопорушника.

Невдовзі неподалік Західного Бугу військовослужбовці виявили чоловіка, який збирався незаконно дістатися Польщі. Аби подолати річку, він прихопив із собою рятувальний жилет. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Правопорушником виявився 23-річний волинянин. Його, до слова, уже не вперше затримали під час спроби незаконно потрапити за кордон. Двічі юнак попадався прикордонникам на межі з Молдовою. У березні спробував у протиправний спосіб дістатися Угорщини, а в квітні його затримав на українсько-польській ділянці прикордонний наряд Волинського загону.

Горе-мандрівника доправили до прикордонного підрозділу для складання адміністративних документів за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Міру покарання визначатиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 19 Травня 2023 22:39
Ну й впертий,можна йому нагороду...
Волинь до Правда Показати IP 20 Травня 2023 06:59
Він як славнозвісний Метелик, потім може ще й книгу напише

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus