USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Здачу поліклініки у Ківерцях зірве графік фінансування?

13 Серпня 2008 15:13
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк здійснив робочу поїздку в Ківерці, де разом із головами райдержадміністрації Леонтієм Кричкевичем та райради Андрієм Маньком перевірив стан будівництва поліклініки у місті. Про це повідомляють 13 серпня «Волинські Новини».
Микола Романюк разом із начальниками профільних структур – Антоном Кривицьким та Ігорем Ващенюком, а також очільниками Ківерцівщини проінспектували роботу ЗАТ «Рембудуправління «Вишків-АТ» (керівник Олександр Смаль), який будує медичний заклад.  За інформацією  прес-служба голови ОДА,Олександр Смаль заявив претензії до графіку фінансування робіт, що, його словами, призведе до зриву здачі об’єкта в експлуатацію.
Губернатор області дав завдання чітко визначити розмір необхідних ресурсів для повного завершення будівництва поліклініки. «Медичний заклад до нового року ми повинні здати. Для цього потрібно визначити точну суму коштів. Якщо у вересні область отримає додаткові субвенції з держбюджету, ми спрямуємо частину, якщо ні – будемо виділяти з обласного», – наголосив він.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк також обговорив питання медичного обладнання поліклініки з начальником обласного управління охорони здоров’\'я Ігорем Ващенюком. А необхідними меблями медичний заклад забезпечить Ківерцівська РДА.
Довідково:
Будівництво поліклініки на 600 відвідувань у зміну в місті Ківерцях веде ЗАТ «Рембудуправління «Вишків-АТ». Спорудження розпочалось у 1990-2000-х роках, була зведена «коробка», влаштована покрівля, встановлено вікна  та вхідні двері.

Кошторисна вартість П етапу будівництва, який розпочався у 2007 році, – 2 мільйони 474 тисяч гривень, у 2007 році освоєно 700 тисяч гривень.

У 2008 році заплановано освоїти 1 мільйон 272 тисячі гривень за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток. За 7 місяців 2008 року освоєно 436 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus