USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Їздив на змагання і заблукав: на Волині розшукали 11-річного хлопчика

12 Грудня 2023 14:30
Днями патрульні з Ковеля Всеволод Васейко та Тарас Ващук отримали повідомлення на службовий планшет. У ньому йшлося, що місцевий житель не може знайти свого 11-річного сина, повідомили у патрульній поліції Волині.

Заявник розповів, що хлопчик у той день був на спортивних змаганнях у сусідньому селі. Після їхнього завершення разом із тренером та командою він діставався до рідного міста автобусом, однак не вийшов на зупинці з усіма, а поїхав далі. Куди саме – батько не знав, а зателефонувати сину не міг, адже він забув телефон удома.

Було прийнято рішення вирушити на кінцеву – автостанцію. Там поліцейські поспілкувалися з водієм автобуса, а невдовзі виявили хлопчика, який після кількагодинного очікування був дуже схвильований та змерз. З’ясувалося, він не правильно зрозумів тата й чекав його на автостанції, поки батько його – біля спортивної школи.

Хлопця доставили в районний відділ поліції, де на нього вже чекав батько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus