USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Їздив п’яним та втік після ДТП з автобусом: у Луцьку в водія BMW відібрали права та оштрафували

29 Січня 2023 13:47
В обласному центрі Волині оштрафували та позбавили водійських прав керманича BMW, який втік після ДТП з маршруткою та їздив п’яним по місту.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Перший епізод трапився 19 листопада минулого року на вулиці Мазепи, 86 у місті Рожище. Водій BMW 560L Роман Б. не дотримався безпечного бокового інтервалу, внаслідок чого скоїв зіткнення з автобусом БОГДАН А-09202, який рухався у зустрічному напрямку. Після зіткнення він втік з місця ДТП.

Через чотири дні того ж водія спіймали п’яним за кермом на вулиці на території АЗС Amic, що на вулиці Рівненській. Від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп`яніння він відмовився у присутності лікаря-нарколога КП «ВМЦТЗ».

В судове засідання водій не з`явився, однак до його початку подав заяву з проханням розглядати справу без його присутності. Водночас він подав до суду письмові пояснення, якими визнав вину в адміністративних правопорушеннях за статтями 122-4, 124, ч. 1 ст. 130. Водій в повній мірі відшкодував завдані ним збитки внаслідок ДТП.

Врахувавши усі обставини, суд оштрафував правопорушника на 17 тисяч гривень та на рік позбавив його водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus