USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Зелене господарство» не вміє вести архіви?

20 Січня 2012 12:14
КП «Зелене господарство міста Луцька» найгірше з усіх комунальних підприємств міста справляється з упорядкуванням архівних документів, обліком звернень громадян та іншими організаційними питаннями. Водночас упродовж 2011 року налагодило прибуткову роботу.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради 20 січня.

Як розповів, директор підприємства Володимир Мирка, одним із головних завдань минулого року було погашення заборгованості із заробітної плати.

Її обсяг, за даними на початок 2011, становив 400,6 тисячі гривень. Наразі зароблене працівникам виплачено повністю, - запевнив директор.

Він додав, що на підприємстві – 59 працівників. Середня заробітна плата становить 1,9 тисячі гривень. Її виплата становить більше 40% видатків підприємства.

Крім того, Мирка наголосив, що вже у ІІ кварталі 2011 підприємство спрацювало з прибутками у 242 тисячі гривень. А загалом за результатами минулого року прибутки очікуються на рівні 200 тисяч.

Аби поліпшити роботу підприємства, на думку директора, треба придбати нову техніку, адже деякі її види через сезон можна викидати, а також збільшити обсяги реалізації продукції.

На це Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що технікою «Зелене господарство» забезпечене. Також додав, що техніка працюватиме довше, якщо її ремонтувати вчасно і користуватися бережно.

Зауваження до директора підприємства у членів виконкому виникли й щодо вирішення організаційних питань на підприємстві. Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич наголосив, що на підприємстві є проблеми зі зберіганням архівних документів, обліком і контролем за зверненнями громадян та інших організаційних питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ІРИНА Показати IP 21 Січня 2012 10:58
макулатура? треба вміти заробити на архівах,а не нарощувати їх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus