USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Зелене господарство» не спроможне прикрасити проспект Волі?

15 Липня 2009 18:07
До Дня Незалежності на головній вулиці обласного центру Волині все-таки мають з’явитися підвісні вазони. Таке завдання на робочій нараді 14 липня поставив заступник міського голови, директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Владислав Стемковський, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Два тижні тому «Зелене господарство» зняло квіткові прикраси з ліхтарів на центральному проспекті Луцька і, за заявою присутнього на засіданні головного інженера  КП Михайла Ганущака, не збирається вивішувати їх знову через нестачу квітів та дорогі горщики у 60 гривень.
 
Проте, на думку начальника відділу благоустрою департаменту ЖКГ Ольги Люфт, ціна усього вазона разом із землею й рослиною (а їх потрібно 57) наполовину менша і загалом максимальні витрати становитимуть 2 700 гривень. Причому частину квіткового оформлення вулиці проплачують підприємці. Через таку розбіжність позицій питання на нараді постало руба: якщо «Зелене господарство» не спроможне буде прикрасити проспект Волі, то департамент ЖКГ звертатиметься по допомогу до приватних структур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 15 Липня 2009 18:25
Нє, народ, а Савчук за що там буде сидіти якщо так дешево квіти купутиме?
Анонім Показати IP 16 Липня 2009 09:03
Це точно , Савчук вже газони в місті косить за цінами в 4 рази вищими ніж це допускається , а робить це через свою підставну фірму. А тут напевно не дають через своїх робити, от і вони морозяться, бо їм реально [вирізано - цензура] шо буде з цим містом !!!!
Анонім Показати IP 16 Липня 2009 10:44
Косить зелень-трин-траву на поляні за цінами в 4 рази вищими не тільки Савчук, а все керівництво міськради ;)) і не тільки керівництво.
З Рожищ Показати IP 16 Липня 2009 12:13
Це чудо Савчук вже в нас нахазяйнувалося. Тільки видоїв бюджет і облаштував собі дачку на хуторі і під'їзд до неї. І це все за якихось пару місяців. А в Луцьку ж масштаби більші! Палац собі забадяжить, якщо буде купувати пластмасові горщики за 60 гривень і одну клумбу на Волі окультурювати за 3500. Що й казати, повезло вам лучани!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus