USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленій зоні навпроти луцької гімназії хочуть надати статус скверу

14 Квітня 2017 17:36
Надати статус скверу зеленій зоні у центрі Луцька навпроти гімназії №4 закликає автор електронної петиції.

Відповідну петицію 14 квітня зареєстрували лучанка Людмила Гуріна.

«Вболіваючи за красу і безпеку Луцька як європейського міста, люди стурбовані самовільним знищенням зелених насаджень у центрі міста навпроти гімназії №4 на схилі, що виходить на вулицю Глушець до входу у парк імені Лесі Українки», - йдеться в петиції лучанки.

Зі слів пані Людмили, окрім естетичної та екологічної функції, зелені насадження виконували ще й захисну функцію, укріплюючи схил, на якому розміщений 14-типоверховий будинок, від зсувів ґрунту через опади, що може призвести до руйнування будинку, в якому проживають 24 сім'ї.

Як зазначає автор петиції, схил є продовженням зеленої зони скверу, де відпочивають тисячі лучан, дорослих і дітей, - дорогою, що веде до парку. Тому, на її думку, розумним та розсудливим буде рішення місцевих депутатів про надання зазначеній земельній ділянці статусу скверу, відновлення знищених зелених насаджень (дерев, кущів, квітів) та благоустрій зеленої зони (влаштування ліхтарів, лавок, дитячого майданчика).

Людмила Гуріна закликає усіх небайдужих лучан підтримати ініціативу. Підписи на підтримку петиції збиратимуть протягом 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus