USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Зеленський підписав закон про компенсацію іноземним кіновиробникам 25% витрат

17 Жовтня 2019 08:15
Президент Володимир Зеленський підписав зміни до закону «Про державну підтримку кінематографії в Україні», який компенсуватиме іноземним кіновиробникам 25% витрат за зйомки фільмів в Україні.

Про це повідомили в Офісі президента, пише Громадське.

Також іноземним кіновиробникам можуть компенсувати ще 5% витрат, якщо вони використовуватимуть для створення своїх фільмів твори українських авторів чи сюжет про Україну, зокрема тему збройної агресії проти країни.

«Закон має на меті сприяти залученню інвестицій і розвитку інфраструктури кіновиробництва в Україні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 вересня американський актор, кінорежисер і продюсер Том Круз прибув до Києва на запрошення президента України Володимира Зеленського.

Том Круз розповів, що зацікавився українськими локаціями для зйомок одного зі своїх нових кінопроєктів. Це стало ще одним приводом для приїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 17 Жовтня 2019 12:49
відновлення грального бізнесу, компенсація витрат .... далі логічно треба публічні дома відкривати. гулять, так гулять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus