USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський приїхав на Донбас і записав відеопривітання українським воїнам

6 Грудня 2022 12:40
У вівторок, 6 грудня президент України Володимир Зеленський у День Збройних сил України приїхав на Донбас і записав відеопривітання українським воїнам.

Глава держави опублікував відео поряд зі стелою на в’їзді до Слов’янська.

«Найміцніші. Наймогутніші. Найкращі. Наші ЗСУ», – підписав він відео.

«З року в рік ми включались із різних місць, вклоняючись нашим бійцям. Звітуючи з різних міст нашої держави. І завжди ми починаємо згадувати наших загиблих героїв. Всіх, хто віддав своє життя за Україну. Всіх, чию світлу памʼять я прошу вшанувати хвилиною мовчання. Знайдіть сьогодні цю хвилину», – звернувся він до українських воїнів.

Зеленський додав, що захисники боронять нашу державу – і 30 років незалежності, і вісім років війни на сході, і девʼять мясців повномасштабного вторгнення.

«Традиційно я зустрічаю цей день на передовій з нашими бійцями. На Донбасі зона бойових дій стала більшою, а боротьба – важчою», – сказав він.

Глава держави наголосив, що є те, що лишається незмінним, сталим, сталевим – відвага, витримка, воля українських сил, а з ними й наша свобода.

«Ваша незламність, а отже наша незалежність. Ваша звитяга і наша подяка за це. Ваша мужність і наша гордість за це, ми пишаємось нашими Сухопутними військами, нашими Повітряними силами, пишаємось Військово морськими силами, пишаємось нашими Силами спеціальних операцій, пишаємось нашою воєнною розвідкою, пишаємось нашими Десантно-штурмовими військами, пишаємось всім, пишаємось Збройними силами України», – сказав президент.

Глава держави акцентував, сьогодні не просто День Збройних сил України, а й рік ЗСУ.

Зеленський додав, що хтось називав себе «другою армією світу», а тепер усі бачать, у кого насправді в цьому рейтингу перше місце, та підкреслив, що шлях до вільної України лежить через вільні Донецьк, Луганськ і Крим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Грудня 2022 13:05
вова до виборів готується?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus