USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Зеленський призначив нову представницю у Верховній Раді

20 Грудня 2023 14:07
Президент Володимир Зеленський призначив Галину Михайлюк своєю представницею у Верховній Раді.

Про це йдеться в указі президента №823/2023, пише УП.

Галина Михайлюк – народна депутатка від партії «Слуга народу», заступниця голови комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності, співголова депутатських груп ВРУ з міжпарламентських зв'язків з Японією та Австралією.

Нардеп Ярослав Железняк у Telegram написав, що Михайлюк заслуговує на цю посаду.

«Ми з Галиною Михайлюк співголови двох дуже важливих груп дружби: Японії та Австралії. Вона очолювала нашу делегацію і в роботі викладалась на всі 110%. Результат ви бачите по підтримці», – зазначив він.

Нагадаємо, 7 грудня Зеленський підписав указ про звільнення Федора Веніславського від виконання обов’язків представника президента у Верховній Раді України. Причини цього рішення голова держави не роз'яснив.

До цього Веніславський повідомляв, що у парламенті обговорюють можливість вручення повісток військовозобов’язаним через електронну пошту і рекомендованим листом.

Сам Веніславський назвав причиною свого звільнення з посади представника президента у Верховній Раді високу зайнятість військовими проєктами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Грудня 2023 14:37
схожа як в серіалі слуга народу. все по сценарію?
Andrij Показати IP 20 Грудня 2023 20:46
Пiдтримка вiд Японii та Австралii просто грандioзна…на що вона заслуговуэ так це на плюху!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus