USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський призначив тимчасового виконувача обов’язків керівника СБУ

18 Липня 2022 12:53
Президент Володимир Зеленський доручив виконувати обов’язки голови СБУ першому заступнику відстороненого Івана Баканова Василю Малюку.

Про це йдеться в указі від 18 липня на сайті глави держави, пише Українська правда.

"Першому заступнику голови Служби безпеки України Малюку Василю Васильовичу тимчасово виконувати обов’язки голови Служби безпеки України", – сказано в документі.

Читати ще: Зеленський пояснив, чому звільнив Баканова і Венедіктову, і розкрив деталі затримання ексголови СБУ у Криму

Нагадаємо, заступник керівника Офісу президента Андрій Смирнов заявив, що Генпрокурора Ірину Венедіктову та очільника СБУ Івана Баканова не звільнили, а тимчасово відсторонили для проведення розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Липня 2022 16:11
усіх їх треба притягнути до відповідальності за злочинну недбалість на посадах, через їх бездіяльність загинули і загинуть ще тисячі людей. Заступник голови був більш діяльний ніж голова сбу?
Алекс Показати IP 18 Липня 2022 16:30
Оце то морда, Ківа номер 2.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus