USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський вшанував пам'ять загиблих у Бабиному Яру як приватна особа

29 Вересня 2019 21:33
Президент України Володимир Зеленський сьогодні з невідомих причин пропустив офіційні заходи із вшанування жертв трагедії Бабиного Яру в Києві. Пізніше він відвідав меморіальний комплекс «Бабин Яр» як приватна особа.

Про це повідомляє ТСН.

Ще вранці пресслужба глави держави оприлюднила звернення президента до українців у зв’язку з 78-ми роковинами трагедії Бабиного Яру. Зеленський підкреслив, що такі сторінки історії слід пам’ятати, щоб не допустити помилок у майбутньому. Також він вважає, що українці завжди будуть єдиними у прагненні ніколи не допускати будь-яких проявів ворожнечі на расовому чи національному ґрунті.

78 років тому в київському Бабиному Яру трапилася трагедія, про яку знають далеко за межами України. Десятки тисяч євреїв, включаючи маленьких дітей, були розстріляні за два дні – 29 та 30 вересня 1941 року. Також у Бабиному Яру розстрілювали учасників українського підпілля.

Злочини нацистів вже після війни розслідував Народний комісаріат внутрішніх справ СРСР (НКВС). Слідчі допитували небагатьох свідків, які вижили в Бабиному Яру, з'ясовуючи подробиці розстрілів і намагаючись дізнатися імена виконавців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ну Показати IP 30 Вересня 2019 04:38
і що в тим поганого, що він споминав цю трагедію так як пристало на нормальну людину?
Арафат Показати IP 30 Вересня 2019 09:17
А ще заявляв, що на нього ніхто не тисне. Свої ж і тиснуть. Шкода його. Така «громадська думка» може створити негативні преценденти. На Ізраїлі раввинат розпоясався вже настільки, що вимагає роздільних місць для жінок та чоловіків. Йдуть дорогою диктатури, і простягають щупальці і сюди
777 Показати IP 30 Вересня 2019 11:14
Нормальный он парень и думает правильно.только патриоты и активисты отмороженные не дают работать. Но... надеюсь это пока что.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus