USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Зеленський: Якщо хтось без світла по 10 годин, а через дорогу все підключене – це несправедливо

4 Листопада 2022 12:29
Президент Володимир Зеленський закликає енергокомпанії робити стабілізаційні відключення світла справедливими і передбачуваними.

Про це Президент сказав у вчорашньому вечірньому зверненні.

«Звертаюся до енергокомпаній – спеціально публічно, щоб це всі почули. Будь ласка, активніше роз’яснюйте людям, коли й чому ви відключаєте ту чи іншу вулицю, той чи інший район. Зараз час саме таких мікрокомунікацій. Люди мають право знати. І якщо споживачі звертаються й повідомляють про ту чи іншу несправедливість в енергозабезпеченні, будь ласка, реагуйте на це негайно. Працюйте разом із місцевою владою.

Якщо хтось без світла по вісім чи десять годин, а через дорогу підключене все разом із вуличним освітленням, то це однозначно несправедливо. Треба робити все, щоб відключення були передбачуваними й цілком зрозумілими для споживачів», – наголосив Зеленський.

Також він зауважимв, що Росія вдається до терору проти енергетики через свою слабкість.

«Вони не можуть перемогти Україну на полі бою і тому намагаються ось так зламати наших людей – принизити українців, ударити по духу нашого народу, по спротиву наших людей. Вірю, що це Росії не вдасться», – сказав Президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 4 Листопада 2022 13:46
Хотілось би побачити графік відключень на Волі чи Вінниченка з "царськими селами". На Володимирській чи Львівській кабелі не ушкоджені, але кожен день темно, але старий "центр" завжди в ілюмінації і блиском вітрин.. За чий рахунок свято?
Анонім до Петро Показати IP 4 Листопада 2022 16:50
Вам в голову не приходило, що устаткування, через яке енергія подається туди банально НЕ перевантажене?
ABC Показати IP 4 Листопада 2022 14:45
Розібрався чи спочатку, чому так виходить що одна вулиця світиться, а інша вимкнена, а тоді би вже говорив про справедливо/несправедливо. Принципи функціонування електромережі для нього невідомі, як бачимо. Ну, як і інші сфери життя країни. Маємо те, що маємо. На жаль.
Анонім Показати IP 4 Листопада 2022 22:08
на Кравчука одним зовсім не вимикають електрику, а ми вже 13 год без світла - одна і та ж вулиця? Влада місцева - гівно повне
Деанонім до Анонім Показати IP 5 Листопада 2022 00:35
А чому місцева? Чим вона вам завинила? Тим що рашисти бомблять енергооб'єкти і приходиться вимикати елекроенергію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus