USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський відвідав Бахмут. Оновлено

20 Грудня 2022 13:07
Президент України Володимир Зеленський 20 грудня із неанонсованим візитом відвідав прифронтовий Бахмут Донецької області.

Про це нам повідомив речник Офісу президента Сергій Никифоров, інформує Громадське.

«Він справді там був. І вже, мабуть, відбув. Але поки з міркувань безпеки від коментарів ми утримаємося», – зазначив Никифоров.

Як відомо, вже п’ять місяців Бахмут залишається найгарячішою точкою на лінії фронту та центром битви за Донбас.

Гендиректор Директорату з питань інформаційної політики ОП Ірина Побєдоносцева повідомила, що Зеленський зустрівся з військовими та нагородив українських захисників.

Міноборони також підтвердило візит Зеленського в місто: «Ми у відряджені. Сьогодні 300 днів великої повномасштабної війни й сьогодні президент в Бахмуті нагороджував наших найкращих оборонців, які обороняють нашу східну фортецю – Бахмут. Основні сили противника зараз зосереджені там, але у ворога нічого не виходить», – розповіла заступниця глави Міноборони Ганна Маляр.

Президенту також вручили український прапор з Бахмута для передачі партнерам.

Після чого Зеленський виїхав з міста.

Додамо, Зеленський неодноразово відвідував передові позиції на фронті. Так, він відвідував позиції українських військових у Харківській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях, приїжджав до звільненого Херсона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Грудня 2022 14:48
хай краще відвідає Харків,де купа здорових лобуряк ховаються в підвалах,живуть за рахунок соціальних виплат,гуманітарки, пенсії батьків,зарплат дружин. До речі,деякі знову зараз на Волинь навідуються,щоб відмітитися в соц. центрах і отримувати далі виплати від держави
Анонім до Анонім Показати IP 20 Грудня 2022 17:44
До речі, моя родичка живе в Харкові і зараз там, то я в курсі, що там відбувається і скільки там 'бажаючих' захищати рідне місто і область, у більшості з яких там родичі. Це я до тих, хто мінусує
Луч до Анонім Показати IP 20 Грудня 2022 18:48
От тебе забули запитати , займись чимось корисним , а не гадиш тут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus