USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Земельний конфлікт у Луцькій міській раді вирішували тричі

13 Травня 2009 14:10
Питання про зміну цільового призначення частини земельної ділянки Луцьким прикордонним загоном для будівництва та обслуговування житлового кварталу на вулиці Стрілецькій, 6 підтримали лише з третього разу під час позачергової сесії Луцької міської ради. Про це 13 травня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За позитивне вирішення питання агітували начальник Луцького прикордонного загону Володимир Бондар, Луцький міський голова Богдан Шиба та його перший заступник Лариса Соколовська. Проти рішення, яке пропонувалось виступали депутати Вадим Вітинський, Руслан Вайман і Микола Нікітюк. Мотивація противників – на частину земельної ділянки, цільове призначення якої хотіли змінити, претендує Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.
 
Врешті, після численних дискусій Богдан Шиба поставив питання на голосування. «За» – 21. «Проти» – 1. «Утрималось» – 4. Не голосували – 4. Рішення не прийняте.
 
Не підтримали проект рішення і з другого разу, адже за нього проголосували лише 22 депутати.
 
Луцький градоначальник знову поставив питання на голосування. На цей раз «за» висловилися 26 обранців і рішення прийняте. Таким чином земельна ділянка на вулиці Стрілецькій площею 5,22 гектара змінює цільове призначення для будівництва та обслуговування житлового кварталу.
 
Довідково:
 
Питання щодо земельної ділянки поблизу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою активно дискутувалося під час засідання колегії Волинської обласної ради. Найбільше обговорювали питання депутат Волиньради Ігор Гузь та Віктор Чорнуха, голова обласної ради Анатолій Грицюк та інші. Ігор Гузь запевнив, що фракція «Наша Україна» в облраді наполягатиме на включенні питання до порядку денного сесії 15 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus