USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Зенітно-ракетному полку на Волині вручили Бойовий Прапор

27 Серпня 2018 13:41
39-ий зенітно-ракетний полк отримав Бойовий Прапор. Бойовий стяг привіз із урочистих заходів з нагоди Дня незалежності України в Києві командир частини полковник Костянтин Заїченко, йдеться на сайті міста.

Урочистості розпочались у військовій частині, де перед військовослужбовцями виступив командир, який підкреслив, що Бойовий Прапор військової частини в Збройних Силах України є символом честі, доблесті, слави і зобов’язує кожного військовослужбовця Збройних Сил України віддано служити Українському народові, мужньо, вміло і непохитно боронити Українську державу.

З привітальним словом до всіх військових звернувся секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський. Полковник Костянтин Заїченко вручив почесні нагороди та знаки військових звань воїнам полку.

Чин освячення малинового Бойового Знамена здійснив єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей.

На завершення заходу особовий склад частини пройшов урочистим маршем – цього разу вперше крокуючи під Бойовим Прапором частини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан (Крымчанин) Показати IP 27 Серпня 2018 13:50
Отци-командири такі *уінькиє. В жоден люк не пролізуть. Як вони нормативи з фізо здають?
хехъ до Степан (Крымчанин) Показати IP 27 Серпня 2018 14:17
как в английском спецназе - сколько лет - столько и раз подтягиваются)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus