USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Згвалтована лучанка, яку намагалися вбити - вижила. ПОДРОБИЦІ

1 Серпня 2013 08:41
У в ніч з 28-го на 29-те липня, на вулиці Грушевського, на подвір’ї 15-ї школи зґвалтували та порізали жінку. Стався інцидент у Луцьку Лучанці лише дивом вдалось врятуватися.

Інформує ТРК «Аверс».

«34-річна Юлія з перерізаним горлом та численними ножовими пораненнями зуміла доповзти до квартири своєї подруги, яка й викликала медиків та міліцію. На щастя постраждалу врятували. Вона більше доби перебувала в комі та врешті в реанімації прийшла до тями. Лікарі не дозволяють бачитись з потерпілою навіть правоохоронцям», - повідомляють на телеканалі.

Як розповіла колишня однокласниця потерпілої Олена - у неділю, пізно ввечері її подруга Юлія познайомилась із молодим чоловіком. Нові приятелі одразу вирішили попити пива. Купили хмільного напою в найближчому магазині та попрямували на майданчик п’ятнадцятої школи. Там новий знайомий спочатку зґвалтував жінку, а потім наніс жертві кілька ножових поранень у живіт, голову та шию. Поранена дивом доповзла до під’їзду своєї подруги та подзвонила у домофон: «Вона впала у мене в коридорі, я побачила, що в неї перерізане горло… Я зразу викликала швидку, приїхала міліція, почали шукати… Він її зґвалтував, перерізав їй горло,- сказали лікарі», - розповіла Олена.

Постраждала вже багато років проживає та працює в Польщі. У Луцьк навідується хіба що до матері, аби допомогти старенькій матеріально. Цього разу до обласного центру приїхала лише на два дні. Та, на жаль, тут їй тепер доведеться затриматися. Стан жінки - важкий. Після інциденту вона впала в кому.

Опам’яталася лише через кілька днів. Подруга постраждалої розповіла, що молода жінка втратила багато крові. Щоб допомогти, потрібно, аби мінімум 12 людей здало кров.

«Вірогідного злочинця знайшли та затримали на наступний день. Допомогли камери відеоспостереження, що розташовані біля відділення банку. Повз фінустанову жертва разом зі злочинцем вночі прогулювалися, коли йшли за пивом.

До слова, крамницю, де Юлія разом із ґвалтівником вночі купували спиртне, оштрафували, за нічну торгівлю алкоголем. За попередньою інформацією затриманий чоловік раніше вже був судимий», - йдеться у повідомленні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
15 Показати IP 1 Серпня 2013 09:37
А в школі охоронника хіба нема. Можна було і на майданчик школи вийти, а не спати вночі.
Антон до 15 Показати IP 1 Серпня 2013 10:44
ще охоронець пяну курву не охороняв від кобелів
леся Показати IP 1 Серпня 2013 09:52
Збоченців-злочинців не бракує. Остерігаймося!
аліса Показати IP 1 Серпня 2013 10:14
розвилось вже в Луцьку сексуально неврівноважених чоловічої статі. дівчата не гуляйте вночі і не одягайтесь так що потім азабочені так іздівались
малинка Показати IP 1 Серпня 2013 10:25
Ну хочеться сексу - займайтеся, нащо ж різати, бити потім?
Біран А. Показати IP 1 Серпня 2013 10:43
сама коза винна. памятаю московку також поїли, гвалтували за гроші,а потім собакам хотіли скормити. порядна дівчина вдома ввечері, а на вулиці пяне тільки лахудро швендяє
Іра до Біран А. Показати IP 1 Серпня 2013 10:45
так, дуже схоже, маєте рацію. по рівню культури вона подруги )))
16 Показати IP 1 Серпня 2013 10:45
В обов'язки сторожа будівлі не входить патрулювання навколишнього району. Нема чого ходити на шкільні майданчики, просто немає коштів їх належно обгородити.
Кільчицька Женя до 16 Показати IP 1 Серпня 2013 12:20
повністю підтримую!
Домовичок Показати IP 1 Серпня 2013 15:30
Курва чи не курва - не нам судити.А те, що з ножем на жінку кидатись, щоб задовільнити свій статевий потяг - ось це справжня тварина!Вийди на трасу там тобі що хоч зроблять і навіть пиво купувати не потрібно.
Ваня Показати IP 2 Серпня 2013 19:45
На Федорова 2а працює цілодобовий магазин "Вишенька" в якому цілодобово продають спиртне, мешканці цього району неодноразово звертались в різні інстанції (писали скаргу на імя мера, телефонували в міліцію і т. д.) проте ніхто його власника не штрафує, це що потрібно щоб трапилась якась трагедія щоб цей генделик оштрафували і заборонили нічну торгівлю.
Л Показати IP 2 Серпня 2013 19:46
Матері виховуйте синів не для тюрми а для сім'ї. Співчуваю батькам і рідним потерпілої. Дай їй Боже прийти до свідомості і одужати, не зустрічати таких звірів.
потребує допомоги Показати IP 2 Серпня 2013 19:59
здача крові для постраждалої 0668884334 Василь
психолог Показати IP 4 Серпня 2013 14:22
"у неділю, пізно ввечері її подруга Юлія познайомилась із молодим чоловіком. Нові приятелі одразу вирішили попити пива. Купили хмільного напою в найближчому магазині та попрямували на майданчик п’ятнадцятої школи". Вичерпна характеристика дівчини. Боляче, що 34-річні дівчата, які вже мають думати про весільну фату дочки чи фрак сина, такі безпечні і так легко потрапляють на гачок злочинців, якими кишить місто. Однак, співчуваю. Дай, Боже, їй життя!
Психологу Показати IP 5 Серпня 2013 17:55
Дуже цікаві у Вас психологічні міркування. У скільки років мають народити дитину "34-річні дівчата", щоб у свої 34 роки вже думати про весільну фату доньки чи фрак сина? Шлюби в Україні дозволені з 18 років. Аж ніяк математика не сходиться... або родити "34-річні дівчата" мали в 16, або ще два роки поспіль про одну фату і фрак мають думати. Звісно, а що ж мають ще робити???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus