USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жахливі умови та відхилення у графіку: пасажири скаржаться на потяг «Ковель – Сарни»

2 Січня 2019 14:17
Пасажири поїзду «Ковель – Сарни» скаржаться на умови і непунктуальність рухомого складу.

Про це повідомив Олександр Узаревич, який їхав цим потягом, у Фейсбук.

«Мені здається, що ми заслуговуємо на краще. Дизель-поїзд «Ковель-Сарни» ідеальний комфорт та чистота. Шкода, що не зняв санвузол, там ще гірше. Очільники Укрзалізниці отримують заробітну плату в рази більшу, ніж ремонт вагона (річну)», – пише Олександр у дописі.

Зазначається, що у п'ятницю, 28 грудня, поїзд відправився о 10.30, а за графіком мав о 9.05.


Інші користувачі підтримали обурення Олександра Узаревича.
Зауважимо, не вперше українці скаржаться на жаливі умови та стан вагонів у потягах «Укразалізниці». Зокрема, журналіст Віталій Кохан, який їхав поїздом «Київ - Костянтинівка» у ніч з 1 на 2 грудня, показав заметені снігом тамбури вагонів. А у потязі Київ–Рахів одна з пасажирок дістала важкі травми, оскільки на неї впала верхня полиця з іншою пасажиркою.

Також повідомлялося про те, що швидкісний експрес Київ-Бориспіль, у запуску якого брали участь президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман і міністр інфраструктури Володимир Омелян, зламався на другий день роботи. Через поломку потягу деякі пасажири були змушені були вистрибувати з поїзда та добиратися до аеропорту своїми силами, щоб встигнути на рейси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus