USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жан Беленюк розкритикував склад української делегації на Олімпіаді-2020

9 Серпня 2021 13:24
Депутат Верховної Ради, перший заступник голови комітету молоді та спорту й золотий призер Олімпійських ігор у Токіо Жан Беленюк вважає, що можна було б скоротити кількість чиновників в офіційній делегації України на Олімпіаді на користь тренерів.

Про це повідомляє Interfax-Україна з посиланням на сторінку нардепа у Фейсбуці.

«Усі вже чули про проблему з відсутністю тренера в нашої стрибунки з жердиною Марини Килипко, яка посіла п’яте місце – найвищий результат України на Олімпіадах. Я говорив з Мариною, і суть проблеми дуже проста. Марина декілька разів зверталася до головного тренера зі стрибків щодо питання включення до делегації її тренера, але не була почута. В результаті на Олімпіаду поїхала без тренера», – розповів Беленюк.

Він додав, що йому відомо про встановлення обмеження кількості тренерів на команду, а також зазначив, що сам мав певні труднощі на Олімпіаді через це.

«Але, водночас, досить велика кількість функціонерів поїхала на Олімпіаду. Думаю, що якби було бажання, можна було б кількох працівників Міністерства залишити працювати, а надати можливість тренерам готувати спортсменів під час змагань у Токіо», – наголосив депутат.

Як ми писали, українські спортсмени на Олімпіаді в Токіо здобули 19 медалей і посіли 16-те місце за загальною кількістю нагород.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 9 Серпня 2021 13:46
і що ? де там ДБРи, САПРи та інші муд""и, які жирують за рахунок народу ? ті партайгеноссе були потрібні на олімпіаді ? чи за власний кошт поїхати зарплата у мільйон не дозволяє ?
ага до скептик Показати IP 9 Серпня 2021 15:32
вони поіхали у відрядження-за це отримають ще 1.5 зарплати! і це ще ведеться з часів совєтского союзу.А спортсмени з зтренерами для них ширма.
факт Показати IP 9 Серпня 2021 15:39
Хто б сумнівався, що купа чинуш поїде за рахунок комітету, а от спортсменам допомогти підготуватись - так НІТ?! То хай би ті чинуши і боролись, стрибали, плавали... Не дивно - Україна :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus