USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Женя Галич з O.Torvald став дилером кайфу для лучан. Фото

7 Листопада 2019 08:29
Нещодавно відома українська рок-команда O.Torvald випустила свою чергову платівку – «Diller Kaifu», і на підтримку нового альбому фронтмен гурту Женя Галич приїхав до Луцька, аби запросити лучан на майбутній концерт у Львові та порадувати їх новими синглами в акустиці.

Акустичний концерт відбувся у пабі «Майдан» 6 листопада.

Фанати гурту заполонили зал закладу, а на сцені вже стояло все необхідне для акустичного виступу – мікрофон та гітара. Згодом під оплески на сцену вийшов і сам Женя Галич. Він розповів, що йому дуже приємно повернутися до Луцька та присвятив першу пісню всім тим, хто любить багато говорити, але нічого не робить – «Ненавиджу вас всіх».
«Новий альбом був поділений на дві частини – для хлопців та дівчат. Частина для хлопців розпочинається саме цим треком», – анонсував чергову пісню «Diller Kaifu» фронтмен.

Галич зізнався, що поки не до кінця вивчив усі пісні з нового альбому, але він як на весіллі дозволив публіці вибирати треки.
«Без тебе», - вигукнув хтось із гурту фанатів, на що Женя сказав, що мріє написати пісню, яка стре з лиця землі «Без тебе», зігравши «Бийся». Звучала в «Майдані» і лірична пісня «Зламані».
Також прозвучали і треки, на які були зняті кліпи, – «Назовні» та «Два Нуль Один Вісім». А слова нової барабанщиці Гебі в треку «Шкідлива звичка» співала сама публіка.
«Ми не дуже часто у цьому місті, але воно нам дуже подобається. Потрібно завести тут собі родину для того, щоб частіше бувати», - жартома зазначив Женя Галич.

І хоч фронтмен представляв «Diller Kaifu», проте у цей вечір звучали і треки, які вже стали хітами. Лучани відривалися під такі пісні, як «Вирвана», «Марі», «MrDj», «Дим», «Радіомережі», «Не вона» та інші.
Ну а шанувальниці Саші, яка відвідала вже 50 концерт гурту, Женя Галич подякував за таку відданість їхньому таланту.
Фанати не хотіли відпускати лідера команди зі сцени, тож наостанок Женя зіграв вже легендарні «Наші люди всюди» та трек, з якого все починалося, – «Мама». Відігравши майже двогодинний концерт та ставши справжнісіньким дилером кайфу, фронтмен ще раз запросив усіх на концерт у Львів та пішов спілкуватися з прихильниками у зал пивного клубу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus