USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

99 друзів Галича: до Луцька з акустикою приїде фронтмен O.Torvald

16 Серпня 2020 23:29
У суботу, 22 серпня, в Луцьку виступить лідер гурту O.Torvald Женя Галич. Квартирник із назвою "99 друзів Галича" влаштують у «ГаРмИдЕр ангар-stage» (вул. Залізнична, 9)

"Карантин всіляко намагається зіпсувати нам літо... але ми не дозволимо. Ми маємо жити і відчувати, що разом ми зможемо все! Зможемо зібратися невеличкими сімейними компаніями і поспівати під гітару, заплющити очі і уявити, що ви на музичному фестивалі, або довгоочікуваному open air... Трансформуємо концерти в квартирники. Друзі, Женя Галич, гітара, улюблені пісні, записки, задушевні розмови та наші люди.

Зустрічі будуть проведені з дотриманням всіх карантинних норм. І хоч цього літа ми не можемо відриватись гучно в натовпі людей, але ніхто не забороняє проводити вечори в майже домашній атмосфері в колі близьких друзів? Зробимо це літо про наших людей і для наших людей", – повідомляють організатори квартирника.
Читати ще: Женя Галич з O.Torvald став дилером кайфу для лучан. Фото

Зауважимо, нещодавно гурт порадував фанів яскравим карантинним кліпом на відомий український хіт часів "Території А", зробивши кавер на пісню "А тепер усе інакше" культового гурту 90-х Аква Віта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus