USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Жертвами вибуху в Багдаді стали 18 людей, 90 поранені

7 Червня 2018 10:22
Внаслідок вибуху у Багдадській мечеті є загиблі.

Вибух прогримів ввечері в середу, 6 червня, у районі Багдада Садр-Сіті загинули щонайменше 16 осіб, повідомляє Made for minds з посиланням на агентство AFP, з посиланням на рятувальні служби.

У поліції заявили про щонайменше 18 загиблих. Серед загиблих є жінки та діти. Дані про кількість потерпілих помітно різняться: у рятувальник службах кажуть про 30 поранених, у поліції - про 90. За словами свідків, унаслідок вибуху було зруйновано кілька будинків. Представник уряду на державному телебаченні назвав інцидент «терористичною агресією проти цивільних», цитує агентство Reuters.

Речник міністерства внутрішніх справ заявив, що вибух прогримів в результаті детонації на складі боєприпасів. Склад було облаштовано в мечеті, боєприпаси здетонували під час перенесення до автомобіля, що стояв поряд. За словами джерел інформагенції AFP, склад належав озброєному угрупованню.

Садр-Сіті - шиїтський район Багдада, в якому базується штаб проповідника Муктади ас-Садра, чий політичний блок у травні здобув найвищий результат на виборах до парламенту Іраку. Раніше Садр-Сіті називався Саддам-Сіті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
—— Показати IP 7 Червня 2018 12:30
В Багдаді постраждало 108людей!!!!!! З них 18 загинуло!!!!!!! Що ви пишете ? Поранені це що не жертви вибуху ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus