USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жеваго оголосили ще одну підозру, – ЗМІ

11 Жовтня 2019 19:18
Детективи Національного антикорупційного бюро за погодження антикорупційних прокурорів повідомили про підозру у внесенні недостовірних відомостей до декларації колишньому народному депутату Костянтину Жеваго.

Про це пише "Українська правда" з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

"У п'ятницю за погодження прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру колишньому народному депутату України 8 скликання у внесенні недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, тобто у вчиненні злочину, передбаченного ст. 366-1 Кримінального кодексу".

Прокуратура традиційно не повідомляє ім’я підозрюваного, але за даними УП, це – Жеваго.

Правоохоронці зазначають, що встановили, що колишній нардеп не задекларував факт наявності у нього фінансових зобов’язань.

Так, у 2015- 2016 роках ексдепутат не вніс у декларацію понад 10 млн гривень, а у 2017 році - понад 9 млн гривень.

Зазначається, що розслідування наведених фактів детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП здійснюють з 2017 року.

Нагадаємо, 9 жовтня директор Державного бюро розслідувань Роман Труба на брифінгу у Києві повідомив, що колишнього народного депутата Костянтина Жеваго оголосили в розшук по Україні і планують оголосити у міжнародний розшук за провадженням, яке розслідує ДБР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus