USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жінка, яка впала з мосту в Луцьку, перебуває на обліку в психлікарні

9 Листопада 2020 10:51
Жінка, яка впала з мосту та дивом залишилася жива у ніч на неділю, 8 листопада, не отримала жодних тілесних ушкоджень.

Про це ІА "Конкурент« розповіли у центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Луцьк.

За словами очільника центру Володимира Шмаля, медики прибули на місце події о 2:55. Вони не констатували жодних фізичних ушкоджень у жінки, яка, за словами групи швидкого реагування «Самооборони Волині», декілька хвилин тому впала з моста, що сполучає проспекти Перемоги і Соборності. Тільки написали, що у неї гострий поліморфний психічний розлад, і доставили її у психлікарню.

«Наш паралельний екіпаж якраз по мосту їхав, вона перелізла через перила і вниз. Поки машина вниз спустилась, вона вже навпроти «Юванта» була», – розповідає член ГШР «Самооборони Волині».

Найбільше його здивувало те, що при такому падінні жінка не травмувалася. Каже, від неї трохи несло алкоголем.

«Все хотіла набрати до тата, в руках телефон крутила, а як набрати – не могла орієнтуватись. Швидкій казала, що в неї закрутилася голова, і вона впала за перила, але там перила їй по груди,і самій впасти– ніяк... Ще й приземлилась на якийсь сарайчик знизу. Хлопець, який ішов по мосту, казав, що головою розбила шифер, встала і пішла», – розповів співрозмовник.

У Волинській обласній психлікарні № 1 підтвердили, що сорокарічна Алла наразі перебуває у них. Кажуть, що вона на обліку, і вже багато років під спостереженням психлікарні.

«Нібито, в неї вже було таке, що вона падала з балкона. Зараз трошки накульгує, але невідомо, чи це результат попередньої травми, чи цього падіння. Немає потреби тримати її тут цілорічно, бо це лікарня, а не інтернат. Ми лікуємо і виписуємо», – розповіла у коментарі нашим журналістам очільниця медзакладу Людмила Юрко.

Наразі жінка отримує допомогу медиків. Коли вона пролікується, її випишуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus