USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жінки зберігають таємницю лише 47 годин

20 Вересня 2009 17:47
Вчені з’ясували, що жінкам важко промовчати про почуту таємницю. Вони порушують свою обіцянку мовчати приблизно за 47 годин 15 хвилин: за стільки часу секретну інформацію від жінки дізнається принаймні одна людина. Про це інформують «Волинські Новини».
Такі твердження вченим дають підстави робити результати опитування 3 000 британок у віці від 18 до 65 років, повідомляє The Daily Telegraph.
Найчастіше секретну інформацію розповідають бойфрендам, чоловікам, найкращим друзям чи мамам.
Вчені також з\'ясували, що під впливом алкоголю жінки видають таємниці скоріше: понад половина респондентів зізнались, що бокал вина може підштовхнути їх до того, щоб вибовтати увесь секрет.
Дослідження також з\'ясувало, що британкам довіряють у середньому по 3 таємниці щотижня, але принаймні одну з них вони обов\'язково комусь розголосять.
3 з 10 жінок розповідають про довірений секрет через бажання комусь проговоритись, майже половина (45%)  проговорюються, щоб скинути з себе важкість довіреного секрету.
Втім, дві треті жінок потім шкодують, що проговорились. А три четверті опитаних зауважують, що можуть тримати у секреті почуту інформацію.
Більше 4 британок зізнались, що вважають прийнятним розповідати чужу таємницю комусь, хто не знайомий з джерелом інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus