USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

«Жму руку, обіймаю. Ідіть і їжте ваші цукерки»: Добкін посварився в прямому ефірі з депутатом від ЄС. Відео

3 Червня 2021 12:13
Народний депутат від партії «Європейська солідарність» Володимир Ар’єв і екснардеп Михайло Добкін влаштували перепалку в прямому ефірі телеканалу Україна 24.

Так, нинішній народний обранець звинуватив свого ексколегу в брехні і підтримці проросійських сил, передає Корреспондент.net.

«Бачу скільки років пройшло, а «обличчя досі нудне». Я хочу сказати, що стільки брехні, як я зараз почув, я давно не бачив... Ви ходили у футболках Беркут. Ви ходили по антимайданах, ви привели в Україну російську армію. Не вам говорити сьогодні тим, хто захистив Україну спочатку голими руками, дипломатією, а потім відновив армію. А ви в цей момент весь час тільки намагалися заважати, поширювати фейки, обмовляли і нападали», – сказав в ефірі Ар’єв.

Заяву Ар’єва Добкін назвав «словесним проносом».

У свою чергу нардеп від ЄС заявив, що це «печерне хамство російське».

«Поки ця субстанція щось говорила, я мовчав. Тому я теж хочу, щоб воно мовчало, поки я говорю», – не залишився в боргу Добкін.

«Хам, чистий хам», – відповів йому Ар’єв.

«Чистий, тому що миюся. Вам теж не завадило б... Ідіть їжте ваші цукерки солодкі. І чим більше ви їх їсте, тим більше зайнятий ваш рот. Чим більше він буде зайнятий, тим меншу маячню ви будете говорити», – продовжив Добкін.

Ар’єв звинуватив ведучого телепрограми в тому, що той допускає образливі висловлювання від «пітекантропа», і залишив студію.
Зазначимо, що Михайло Добкін не вперше фігурує в скандалах на телебаченні. Нещодавно нецензурно лаялися Добкін і колишній нардеп Борислав Береза. Скандал почався після слів Берези про те, що сексизм до жінок в ефірах неприпустимий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Допа молоток Показати IP 3 Червня 2021 13:08
Размазал свидомую м..з..
Лопатою по горбу до Допа молоток Показати IP 3 Червня 2021 15:40
Да, бомбануло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus