USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жодного карантину: в Абу-Дабі послабили умови в'їзду для вакцинованих туристів

3 Вересня 2021 10:27
Влада емірату Абу-Дабі прийняла рішення послабити правила в’їзду для туристів. Щоправда, лише для вакцинованих проти COVID-19.

Про це повідомляє 24Travel з посиланням на пресслужбу уряду Абу-Дабі.

Тепер мандрівникам, які отримали щеплення, не потрібно по прибуттю вирушати на самоізоляцію. Нововведення застосовуватиметься вже з 5 вересня.

«Відповідно до нової процедури, що набирає чинності від неділі, 5 вересня 2021 року, всім вакцинованим туристам, які прибувають в емірат Абу-Дабі, не потрібен карантин», – йдеться у повідомленні.

Нові умови в’їзду до Абу-Дабі

Вакцинований турист, який планує в’їхати на територію Абу-Дабі, повинен:

- перед поїздкою надати на сайті або в додатку Федерального управління з питань ідентифікації та громадянства сертифікат про вакцинацію;

- перед посадкою на рейс до Абу-Дабі пред’явити негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до вильоту;

- прибулі з країн «зеленої зони», зобов’язані на 6 день після прибуття пройти повторне тестування;

- ті, хто прибуває з інших країн, повинні здати повторні тести на 4 і 8 день перебування в Абу-Дабі.

Невакциновані мандрівники, які приїжджають до Абу-Дабі з держав «зеленої зони», мають пройти ПЛР-тест після прильоту та на 6 і 9 день перебування. Прибулі з інших країн зобов’язані вирушити на 10-денний карантин.

За даними Worldometer, станом на 2 вересня 2021 року в ОАЕ виявлено 720 330 випадків зараження коронавірусом, з них 2 043 летальних.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus