USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жом на папері, – журналіст Bihus.Info про дисертацію Киви

26 Квітня 2021 16:37
Одіозному народному депутату Іллі Киві присвоїли науковий ступінь після захисту дисертації. Експерти вважають, що в його роботі багато загальних фраз без будь-якої конкретики.

Там є багато тверджень, які погано підкріплені аргументами, розповів в ефірі журналіст-розслідувач Bihus.Info Данило Мокрик, повідомляє 24 канал.

За його словами, в дисертації є багато самоповторень і фраз, які не мають жодного семантичного значення і не несуть змістового навантаження.

«Це справді жом, але на папері – жом науковою мовою», – сказав Мокрик.

Журналіст відзначив, що є 2 пояснення, навіщо Киві науковий ступінь:

– це завжди солідно;

– науковий ступінь дає йому право на 15% доплати до зарплати.

Є запитання, як сказав Мокрик, до всіх тих членів Наукової ради, які проголосували за надання Киві наукового ступеня: «Я думаю, вони поставили себе на один рівень науковців з Кивою».

Також залишаються запитання до його офіційних опонентів, які дали схвальні відгуки на дисертацію, і до його наукового керівника.

Нагадаємо, наприкінці березня на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України з’явилась інформація, що Ілля Кива зібрався захищати дисертацію.

Політик підтвердив це і заявив, що упродовж життя займається самовихованням.

Під час захисту роботи не пускали журналістів. Потрапити у приміщення дозволили лише медійникам каналів Віктора Медведчука.

Після того як один з членів приймальної комісії поставив Киві питання, той уникнув відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Да уж Показати IP 26 Квітня 2021 16:41
Прахфєссор бл...
Лучанин Показати IP 26 Квітня 2021 17:48
"які погано підкріплені аргументами, розповів в ефірі журналіст-розслідувач Bihus.Info Данило Мокрик". В мене питання до журналіста: 1. Чи ознайомився він з дисертацією? 2. Чи читав він автореферат? 3. Чи читав він відгуки офіціних опонентів? 4. Чи написав він свою рецензію на дану роботу Ківи? 5. Яке у нього наукове звання і в яких галузях він є спеціалістом? Не захищаю Ківу просто журналістам дійсно потрібно проводити розслідування, а не судити по одній відповіді. Цікаво було б почитати аргументований аналіз і критику даної роботи
Анонім до Лучанин Показати IP 26 Квітня 2021 18:21
Ми тебе розкусили.
Анонім до Анонім Показати IP 26 Квітня 2021 18:36
Ні то не Ківа. Сильно багато букв, то його помічник 100%.
Опонент Показати IP 26 Квітня 2021 19:19
Якби стерненко захистив дисертацію про вплив алкалоїдів канабісу на світову революцію, то всі б в долоньки плескали. А серйозно - не знав, що окремі журналісти в нас такі освічені, що одним розчерком пера всю дисертацію громлять .... *Інтелектуали*...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus