USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шапки Януковича виявилися дитячими пустощами», – Кива про зґвалтування «слугою народу» неповнолітньої

21 Листопада 2019 00:27
Народний депутат від «Опозиційною платформи – За життя» Ілля Кива опублікував відеозвернення у фейсбуці, в якому прокоментував чутки про тюремний термін за зґвалтування нардепа від «Слуги народу» Романа Іванісова.

Про це повідомляє Страна.

Так, депутат згадав, як за часів правління Віктора Януковича, спливла інформація про те, що він в молодості сидів у в’язниці. «Усі ви пам’ятаєте, напевно, скільки засудження й обурення в суспільстві було, коли ми дізналися, що термін свій Віктор Федорович (Янукович – ред.), президент, який утік, мотав за збиті шапки. Як на теперішній час, вибачте, це просто дитячі пустощі», – заявив Кива.

Однак, за його словами, те, що спливло сьогодні в біографії Іванісова «просто на голову не налазить».

«Рома Іванісов, член комітету антикорупційної діяльності, у своїй юності любив ґвалтувати неповнолітніх у збоченій формі. Так, звичайно, потім він відмотав свій строк, як мінімум на параші півнем, повернувся, і сьогодні це влада, сьогодні це обличчя нашого парламенту, особа президента. Хто? Насильники, підерасти, аферисти, неуки. Чим раніше ми з цієї поганню закінчимо, тим більше шансів у наших дітей буде вижити», – підсумував нардеп.
Нагадаємо, народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук написав в своєму Telegram-каналі про те, що нардеп від «Слуги народу» Роман Іванісов був засуджений за зґвалтування неповнолітньої.

Пізніше генпрокурор України Руслан Рябошапка підтвердив, що Роман Іванісов був судимий і відбув покарання за зґвалтування неповнолітньої. Однак, за його словами, судимість нардепа була погашена і тому вважається, що він несудимий на даний момент. Тим часом, незабаром після брифінгу, пресслужба спростувала слова гепрокурора і повідомила, що з цього питання буде проводитися додаткова перевірка.

Після цього глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив про необхідність призупинити членство в партії «СН» народного депутата Романа Іванісова, який, можливо, був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, на час проведення перевірки та обставин інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Шапкокрад Показати IP 21 Листопада 2019 07:59
Ви ще мене будете згадувати і не раз.Сиджу біля каміну і потішаюсь з дурних х....може і в гості скоро навідаюсь,на Різдво з міколою...
Да да да до Шапкокрад Показати IP 21 Листопада 2019 16:45
Цей варіант монобільшістю теж розглядається.
Ага Показати IP 21 Листопада 2019 08:51
Янукович теж за згвалтування сидів, так що той дро*ер Кива хай не трандить!
2 до Ага Показати IP 21 Листопада 2019 11:08
Чтобы не было 3-й ходки -он скоропостижно женился
Любі свині Показати IP 21 Листопада 2019 09:19
Згідний з прочитаним. Але з вуст " рукодільника" ківі це, принаймі, звучить як стьоб.... Ківа - не кнопкодав "самовисуванця!"
Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 10:35
я думаю в СН розберуться з Іванісовим, а от мене більше насторожує цей персонаж -Ківа, як його цікаво і нежданно пропхали в політику, як він став головою профспілки МВС, як він став депутатом. Ця людина, м`яко сказати дуже дивна,своєю персоною, як голова профспілки МВС він ображає всіх ветеранів МВС.
Анонім до Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 16:44
Да Кива супротив цієї партії "Слуга народу" академік.
999 до Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 11:35
Кива Ілля Володимирович, ветеран АТО, полковник поліції, майже герой України як і його дід. Як йому не бути народним обранцем.
Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 12:10
Рябошапка прикривав слугу-педофіла. З чого б це?
Волиняки Показати IP 21 Листопада 2019 14:31
Ківа є головою соц партії, яка свого часу мала вплив! Не дивно, що цей дивак у ВР.
МИКЛА Показати IP 21 Листопада 2019 16:37
КИВА НОРМАЛЬНЫЙ МУЖИК , ХОТЬ И НЕМНОГО С МУХАМИ. НА ГАДОСТИ НЕ СПОСОБЕН, ЛУЧШЕ БОЙТЕСЬ ПОДКОЖНЫХ ТИХОНЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus