USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Жорстке «заламування» луцькими патрульними водія розслідує прокуратура

28 Липня 2017 23:21
Прокуратура Волинської області відкрила кримінальне провадження щодо перевищення службових повноважень патрульними поліцейськими - старшим лейтенантом Капустинським та старшим сержантом Васютою, повідомляє ТСН.

Днями користувач Дмитро Крищук опублікував відео, на якому патрульні жорстко заломлюють та кують в кайданки чоловіка. Як виявилося, скрутили водія, який зробив зауваження патрульним, оскільки, на його думку, їхнє авто створило затор. Інспектор патрульної поліції вказав водієві Юрію Крищуку та його братові, що ті не пристебнуті пасками безпеки, та попросив показати посвідчення водія. Чоловік відреагував агресивно і заявив, що нічого не пред’являтиме, повідомили у патрульній поліції Луцька.
Зрештою, поліцейські змушені були застосувати силу через злісну непокору, а згодом і затримати братів. І водій, і пасажир, який знімав інцидент на відео, вживали нецензурні слова стосовно полісменів, хоча згодом це заперечували.
Зауважимо, що це не перший випадок, коли волиняни скаржаться на патрульного Капустинський. Зокрема, він став "героєм" інциденту в Ковелі, коли на прохання водія спілкуватись адекватно правоохоронець заявив: "Хто ти такий, щоб я з тобою ласкаво говорив. Ти що, дєвочка, щоб я з тобою ласкаво говорив?!".
Своєю чергою, в квітні 2017 року Юрій Крищук двічі за день був зупинений патрульними. Перший раз він також на цьому ж місці, зупинився та вказував полісменам, як працювати, хоча сам в цей час одночасно порушував ПДР, розмовляючи по телефону за кермом. Тоді на нього винесли відповідну постанову. Цього ж самого дня інший екіпаж вдруге оформив на водія постанову за розмови по телефону за кермом. Водій двічі сплатив штраф у розмірі 425 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Відчули хлопці владу Показати IP 28 Липня 2017 23:33
Треба таких ставити на місце , це вже не поодинокі випадки , застосовують надмірну фізичну силу , а потім хизуються один перед одним. Мусора как и были так и остались мусорами.
Анонім Показати IP 28 Липня 2017 23:47
От вам реформи. Нова патрульна поліція, яка вас береже. Давайте ще селфі з ними. Понабирали відморозків, от і радуємся. Ті що були більш менш адекватні, то вже позвільнялись зі служби.
так то воно так, але Показати IP 29 Липня 2017 00:37
Воно то так, але ж окремі водії як були бид....м при "других совєтах", так ним залишаються і зараз. А б....ло треба ставити в стійло - в Європу ж ідемо. Незручно буде, як бики будуть вулицями їздити.
Поліцай Показати IP 29 Липня 2017 02:06
Таких, як він потрібно вязати, спротивиться - по плечах кийком, або застосовувати зброю при злісній непокорі. По іншому наш бикувати народ не привчиш до порядку. Спробував би він так побикувати в Америці чи в Німеччині - отримав би моментально пулю в лоба.
скептик до Поліцай Показати IP 29 Липня 2017 11:20
тобі треба до психіатра звернутись
Vic Показати IP 29 Липня 2017 03:49
Патрульним морально важко, коли навколо багато неадекватних громадян, водіїв і тд. Люди, змінюйтесь з себе і наводьте порядок самі, не чекайте поки хтось це за вас зробить.
Вова Показати IP 29 Липня 2017 07:48
Коли мусорня зрозуміє що це ми платимо їм зп, і ми вправі вимагати від них закону і дотримання наших прав?
нек Показати IP 29 Липня 2017 07:54
хороший м*сор - зд****ий м*сор.є на відео їхні морди -****** ****** .вони ж не завжди там будуть працювати.
Андрій Показати IP 29 Липня 2017 08:17
Той пришелепкуватий капустинський ще в школі в Маневичах характеризувався як ч.о. Хто ж такого хероя відібрав в доблесну поліцію? от і результат. А скоро стріляти по людях почне.
Кіндрат Панасович до Андрій Показати IP 29 Липня 2017 11:31
хіба спроможні барани вибрати не барана?
Viktor Показати IP 29 Липня 2017 08:26
На цьому відео поліціянти такі "борзі",що аж-аж-аж.Тільки через деякий час по телебаченню покажуть сюжет,у якому буде лікарняна палата,а на ліжку лежить "овоч",біля нього--мама просить "небайдужих"допомогти коштами на дорогуще лікування за кордоном.І хто в цьому буде винен? Подумайте!!!
Нннн Показати IP 29 Липня 2017 08:32
А ви спробуйте так в Європі побикувати
Ненависть до чортів Показати IP 29 Липня 2017 08:49
Особисто бачучи ту ситуацію в Ковелі, цікавився як напишуть статтю Волинські новини та інші ЗМІ, як завжди 30% було не правдою,перекрутили з ніг до голови,і зробили винним водія авто, не перший раз таке бачу, не раз звертався, але суть не в тому. На рахунок полісменів(хоча насправді називати вони себе так не мають права), застосовуючи надмірну фізичну силу, в деяких випадках до пенсіонерів(був сюжет на СТБ) , до цих даунів, пропала повністю довіра. Понабирали відбитих, які вміють тільки комбайном керувати, і таблички множення не знають. На мій виклик приїхало 3 патрульні машини, бо дав з них не знали як заповнити певні документи. Тепер я зрозумів чому вони їздять в машині 2-3 вовка. Один вміє писати, інший читати, а третій говорити.
Мент Показати IP 29 Липня 2017 10:46
Нездатних працювати потрібно звільняти незалежно чи "старі" чи "нові" непрофесійні співробітники завжди були плямою будь-якої структури, а для обливання в коментарях когось брудом багато розуму не потрібно, розумом і людяністю від Ваших коментарів не пахне.
Иван! Показати IP 29 Липня 2017 13:00
Хто був у Європі- той знає, що за таке діяння полісменам дали б по 2 роки, не менше) А водіям раджу - доброго адвоката і в суд!
Еп. Показати IP 29 Липня 2017 14:18
Капустинський - пакуй чемодани і вали в Польшу гній розкидати. Ні биковитим хамам в нашому місті !!!
ХХХ Показати IP 30 Липня 2017 12:38
Скажіть будь-ласка автори відео - надайте попереднє відео у якому ви приставали, грубили і порушували правила ПДР!!! Ви що ід*оти? Ютуб хороша річ для заробляння коштів!!!
Дрон Показати IP 30 Липня 2017 12:53
Любий Дмитро Крищук!!! Автор відео!!! Ви злісний порушкик, блогер, людина неправильних позицій! Скажіть автор, на задньому фоні відео знак який вісить, Вїзд заборонено, а по ційже стороні зі сторони возєднання знак зупинка і стоянка заборонена! А ви якрго ХУ... там зупинилися, ВИЙО....БУВ*ЛИСЯ, ВКАЗУВАЛИ, дої...бався, а когось винним робиш!!! ХР*НОВО робите!!! БОЗЯ ОДИН І ВСЕ БАЧИТЬ!!!!
скептик до Дрон Показати IP 30 Липня 2017 14:57
бла-бла-бла... знак не вісить, а висить. іди почитай, що він означає. щодо другого знаку , то зупинка заборонена, чи стоянка заборонена ? яка зона дії знаку ?
Дмитро до Дрон Показати IP 31 Липня 2017 16:20
Де ви бачив шо я блогер, одне відео і блогер. Де там відродження? Це ви вийобослівний. Перед тим як щось казати прчитай як і де це сталось. Теж приходь і доказуй разом з тими двома.
сусід Показати IP 30 Липня 2017 21:56
а де початок де лисий випендрювався...... люди пойміть , поліція на відсотків 70 спілкується з козлами.... чому ніхто не захищав поліцейського і телегруппу з "Аверса" коли рагуль і бик а одній морді на "бмв х5" посилав їх - "на*уй"...шож ви всі це не згадуєте!!!!! скрутили лисого , ще й би палкою по горбові, і не тільки його а всіх подібних биків .
Дмитро до сусід Показати IP 31 Липня 2017 16:22
Ну від твоєї назви "сусід " живете разом? Видно він і тобі прополоскав мізки. Ну звичайно надіюсь їх там нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus