USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Жорстокі сутички у США: тисячі американців протестують проти Трампа

23 Серпня 2017 08:58
У США тривають жорстокі протести. Так, у місті Фенікс, штат Арізона, спалахнула сутичка між прихильниками і супротивниками Трампа після зустрічі президента у міському конгрес-центрі. Про це повідомляє канал 24 з посиланням на CNN.

У вівторок, 22 серпня, мирний протест поблизу конгрес-центру у Феніксі переріс у численні сутички. Так, до конгрес-центру прибуло чимало нарядів поліції. Втім, люди почали вести себе ще агресивніше.

Люди в натовпі почали битися, кидаючи скелі та пляшки в поліцію. Вони також використовували газ в цьому районі. Поліція відповіла сльозогінним газом, намагаючись розігнати натовп і припинити насильство, – заявив виданню працівник Департаменту поліції Фенікса Джонатан Ховард.

Поліцейський вертоліт облетів накладні натовпи демонстрантів, закликаючи їх покинути територію. Інші офіцери на місцях закликали протестувальників, що залишилися, залишити місце протесту. Або ж їх можуть заарештувати за незаконне зібрання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ванька Показати IP 23 Серпня 2017 09:35
Америкоси, будь им неладно! Трамп наш, не зря ж шампусик пили то!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus