USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жовтих регіонів стало більше: оновлено зони карантину в Україні

7 Лютого 2022 11:12
В Україні станом на 7 лютого через ситуацію з COVID-19 дві області перебувають у червоній зоні, ще 18 областей та Київ - у помаранчевій зоні, чотири - у жовтій.

Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Помаранчевими станом на зараз є місто Київ, Вінницька, Волинська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області.

В Івано-Франківській та Рівненській областях діє червона зона. Кіровоградська, Полтавська, Запорізька та Дніпропетровська області перебувають у жовтій зоні.

Як повідомляли, станом на 7 лютого в Україні виявили 23 378 нових випадків COVID-19. Зокрема, захворіли 2 242 дитини та 394 медпрацівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus