USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Журналіст розповів, як Порошенка контузило після пострілу зі снайперської гвинтівки

9 Січня 2019 22:10
Журналіст Юрій Бутусов розповів про невдалий досвід стрільби з великокаліберної гвинтівки президента України Петра Порошенка у 2015 році, який спростовує чутки про те, що глава держави був тоді п'яний.

Інцидент стався на полігоні у Нових Петрівцях під час демонстрація нових зразків військової техніки та зброї, яку закупила Нацгвардія, інформує Новое Время.

"Червоне обличчя у Порошенка було зовсім з іншої причини, яку тележурналісти не бачили, оскільки їх не пустили на майданчик, де проводилися стрільби. Коли президенту показували снайперську гвинтівку калібру 12,7 мм, яка була встановлена для стрільби на верстат, щоб було зручно стріляти стоячи, Порошенко запропонували вистрілити", - заявив Бутусов.

З його слів, ніхто з присутніх не пояснив президенту, що великокаліберні гвинтівки мають величезну віддачу, і у результаті пострілу він отримав сильний удар в око, занадто близько притулившись до оптичного прицілу.




"Це було схоже на легкий нокдаун, але око, як видно, уціліло, крові не було. Але тоді я подумав, що президенту стане погано. А далі президент натягнув на праве око кепку, і виголосив цілком чітку промову. Сп'яніння не було", - розповів журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Очевидець Показати IP 9 Січня 2019 22:35
Ну, Бутусов відомий лизун. А Петрика...... Шкода, що тільки контузило.......
Сумське ВАКУ Показати IP 9 Січня 2019 22:41
Починаючи з першого курса ми їздили на стрільбу прямою наводкою з гармат (гармати далеко не снайперські вінтовки) тіпа ЗиС ,МТ-12, Д-44 і таких міфологій небуло ні в кого. Чи можливо Бутусов по трохи стає порохоботом більш схоже на істину.
міхальсон Показати IP 9 Січня 2019 23:50
він просто бухущий
Марина П. Показати IP 10 Січня 2019 00:22
Ряженый мой, суженый, на голову контуженный!
Я Показати IP 11 Січня 2019 06:03
воно не контужене.. воно безсовісне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus