USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Журналісти показали шпигунські маєтки росіян у США

30 Грудня 2016 09:17
Журналісти опублікували відео, на якому видно два дипкомплекси Росії на території США, які закрили через запідозру американської сторони, що вони використовувалися для збору розвідувальної інформації.

Відео опубліковано на сторінці "Голосу Америки" в Twitter.

"США запровадили низку санкцій проти Росії у четвер й закрили два російських маєтки, розташовані у ш. Мериленд/Нью-Йорк через ймовірне шпигунство", - йдеться у підписі до відео.

Як повідомляв Reuters, Сполучені Штати в четвер прийняли рішення про вислання 35 російських дипломатів і закриття двох дипмісій РФ в Нью-Йорку і Меріленді у відповідь на кампанію утисків з боку Росії проти американських дипломатів в Москві.

Президент США Барак Обама прокоментував це рішення Білого дому. 44-ий президент США підкреслив, що оприлюднені громадськості санкції щодо РФ – ще не вся відповідь Росії за її діяльність. Барак Обама підкреслив, що також будуть ще й непублічні дії, які запровадять у разі необхідності. Глава США звернувся до міжнародної спільноти з проханням об'єднати зусилля для протидії порушенню міжнародного законодавства Росією та її впливу на демократичні уряди.

У Росії відповіли на дії америкаців, закривши у Москві англо-американську школу. Саме в ній навчаються діти дипломатів з США, Великобританії та Канади, а також громадян інших країн. Також прийнято рішення закрити доступ до будинку відпочинку американського посольства в Срібному Бору, що неподалік російської столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Швондер Показати IP 30 Грудня 2016 09:41
Я так поняв що ФБР,ЦРУ проти наших шурналюг отдихають
Анонім Показати IP 30 Грудня 2016 10:31
шо можу сказати жаба всiх давить, дивiться за собою.
Анонім Показати IP 30 Грудня 2016 14:19
Обамовская агония продолжается. Создать как больше проблем новому президенту. Даже уйти достойно не может, с гордо поднятой головой. Только через зад .Кстати, год Обезьяны заканчивается 28 января. Совпадение?
Анонім Показати IP 30 Грудня 2016 14:32
Обезьян при уходе пальму первенства с собой унесет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus